Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fundația ”Mitică Crăciunescu”, puternic implicată în proiecte sociale

Autor: meatmilkmiercuri, 18 ianuarie, 2017

Pe lângă activitatea de producție și comerț, și luându-și misiunea civică în serios, compania Diana se implică în numeroase proiecte sociale pe care le derulează prin intermediul Fundației ”Mitică Crăciunescu”, nimeni altul decât fondatorul companiei vâlcene.

 

Potrivit programului de activitate, Fundatia ”Mitica Craciunescu” a contribuit, in faza sa de initiere, la dotarea cu tehnica de lucru a Spitalului judetean de urgenta Valcea , la proiecte derulate de alte fundatii si de Clubul Rotary si a contribuit recent la achizitionarea unui tezaur de monede de o valoare deosebita, format din 179 de monede din argint, vechi de peste 2.000 de ani.

 

Acest demers  al Fundației ”Mitică Crăciunescu” a facut posibila pastrarea acestui patrimoniu cultural la Muzeul Judetean Valcea. Aceste acțiuni se alătură altora, asemănătoare, dând consistență cuvintelor domnului Dumitru Crăciunescu, acela care spunea:

 

„Nu poţi fi şi de succes şi un om bun de unul singur. Am avut întotdeauna de partea mea prieteni, angajaţi, parteneri de afaceri de înaltă calitate profesională şi umană”. Felicitări!

diana3

diana2

 

Noua conferință Global GAP se adresează în primul rând fermierilor
Autor: meatmilk  /   luni, 6 februarie 2017

“LANȚUL  ALIMENTAR SCURT” – Bunele practici în agricultura românească aduse de certificarea GLOBAL G.A.P. A doua ediţie a conferinţei Global G.A.P. în România   Compania de consultanţă INAQ Consulting, în parteneriat cu proprietarul standardelor GLOBAL G.A.P.,va organiza in ziua de 24  februarie 2017, la orele...

Simpozion româno-german pe teme de Industrie Alimentară
Autor: meatmilk  /   luni, 21 noiembrie 2016

„Soluţii Germane pentru Industria Alimentară din România” este titlul simpozionului organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană la hotelul Intercontinental în data de 22 noiembrie 2016, între orele 8:30 şi 15:00, în salaFortuna.   Simpozionul reprezintă cea de-a doua etapă a evenimentului, iniţiat şi...