Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fundația ”Mitică Crăciunescu”, puternic implicată în proiecte sociale

Autor: meatmilkmiercuri, 18 ianuarie, 2017

Pe lângă activitatea de producție și comerț, și luându-și misiunea civică în serios, compania Diana se implică în numeroase proiecte sociale pe care le derulează prin intermediul Fundației ”Mitică Crăciunescu”, nimeni altul decât fondatorul companiei vâlcene.

 

Potrivit programului de activitate, Fundatia ”Mitica Craciunescu” a contribuit, in faza sa de initiere, la dotarea cu tehnica de lucru a Spitalului judetean de urgenta Valcea , la proiecte derulate de alte fundatii si de Clubul Rotary si a contribuit recent la achizitionarea unui tezaur de monede de o valoare deosebita, format din 179 de monede din argint, vechi de peste 2.000 de ani.

 

Acest demers  al Fundației ”Mitică Crăciunescu” a facut posibila pastrarea acestui patrimoniu cultural la Muzeul Judetean Valcea. Aceste acțiuni se alătură altora, asemănătoare, dând consistență cuvintelor domnului Dumitru Crăciunescu, acela care spunea:

 

„Nu poţi fi şi de succes şi un om bun de unul singur. Am avut întotdeauna de partea mea prieteni, angajaţi, parteneri de afaceri de înaltă calitate profesională şi umană”. Felicitări!

diana3

diana2

 

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

România are o tradiție specifică și îndelungată (peste 100 ani) în ceea ce privește obținerea Salamului de Sibiu, tradiție care continuă și astăzi, prin prezența sa la toate târgurile de produse alimentare organizate în țară și prin comercializarea sa pe cele mai importante piețe naționale și...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației pentru Promovarea Alimentului Românesc
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Acum, când, peste numai câteva zile, România va sărbători Ziua Națională și Centenarul Marii Uniri, Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc poate anunța cu mândrie atingera numarului de 100 de membri și o cifra de afaceri consolidata a membrilor de peste 2 miliarde de euro, in crestere cu 17% .   Tocmai de aceea,...