Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Furajarea porcinelor cu aditivi furajeri de înaltă calitate

Autor: Meat MIlkluni, 18 august, 2014

Compania Biochem Animal Health and Nutrition, situată în Cluj vine în întâmpinarea crescătorilor de porcine pentru a le asigura animalelor lor o furajare eficientă cu ajutorul aditivilor alimentari.

Acești aditivi sunt: TechnoMos® este un extract de drojdii selectate, bazat pe Saccharomyces cerevisiae, bogat în mananoligozaharide şi betaglucani. Este un produs granulat, fin în comparaţie cu extractele de drojdie convenţionale. Datorită technologiei noi suprafaţa de absorbţie pentru patogeni şi pentru toxinele lor s-a extins.
Acidifiant care este un acid special pentru necesităţi diverse.

B.I.O.Key® /E.C.O. Trace® care reprezintă grupa de microelemnte chelatate de înaltă calitate.
B.I.O.Tox este un agent adsorbant pentru micotoxine, alcătuit din combinaţii de diferiţi silicaţi sintetici şi extras din perete celular de drojdie (Saccharomyces cerevisiae). Astea asigură o eficacitate crescută împotriva unei game largi de micotoxine.

Compania Biochem a fost fondată în 1986, fiind situată în localitatea Lohne, din nord vestul Germaniei. Întregul complex de sarcini este dirijat dinspre Lohne, aceasta servind și regiunea de nord-vest a Europei.
Filiale din Franţa, Rusia, Ucraina, Egipt, Polonia, Serbia, Romania, Iran şi Turcia servesc regiunile din şi dinafara Europei.

Biochem Animal Health and Nutrition afiliată celei din Lohne, a fost fondată în 2008, cu sediul central în Cluj Napoca.

Principalul obiectiv este dezvoltarea şi punerea pe piaţă a unori aditivi furajeri de ultimă generaţie în domeniul nutriţiei animale şi a medicinii veterinare, care să fie capabile să ridice noi perspective pentru industrie, agricultură şi consumatori şi de a stabilii noi standarde într-o alimentaţie animală modernă.
De la o iniţială activitate de distribuţie, compania a dezvoltat pe parcursul timpului relații de cooperare cu producători de aditivi de ultimă generaţie din întreaga lume, obţinând rezultate remarcabile.

Date contact:
tel: 0364505887
e-mail: kerekes@biochem.net

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...