Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Furajele ieftine si cererea in crestere au urcat productia la carne in italia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Productia italiana de carne de pasare va creste in acest an cu 4%, in timp ce la carnea de porc cresterea va depasi 5% spun specialistii, citati de presa internationala. Daca anul 2009 a fost caracterizat printr-o performanta mai redusa a industriei carnii in ceea ce priveste volumul productiei, pentru acest an situatia este asteptata sa se imbunatateasca.

La carnea de porc se asteapta realizarea unei cresteri de 5,6% pe urmatorii cinci ani, de la 1,55 milioane de tone la 1,64 milioane tone in 2014. Productia este ajutata de preturile inca mici la cereale, iar riscurile pentru aceasta industrie sunt legate exact de o posibila crestere exploziva a preturilor furajelor.

De asemenea, se discuta tot mai des despre negocieri colective, ceea ce intareste puterea de negociere a fermierilor. Tot preturile reduse la furaje dar si valoarea mai slaba a euro sunt in favoarea producatorilor din industria italiana de pasari. Cresterea la acest capitol va fi de 3,9%, pana la 1,19 milioane de tone. Totusi, avand in vedere situatia economica existenta, prognozele specialistilor ar putea fi date peste cap.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...