Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fuziune pe piața tehnologiilor de procesare a carnii roșii

Autor: Meat MIlkluni, 9 septembrie, 2013

După cum informează Globalmeatnews.com, doi fabricanți de echipamente de procesare carne și-au anunțat fuziunea pentru a forma o singură companie care produce linii de abatorizare, tăiere și dezosare pentru industria de carne roșie.
Compania daneză SFK Leblanc, care produce linii de abatorizare pentru carnea roșie și soluții robotizate a anunțat recent că va fuziona cu producătorul olandez Nawi, companie care realizează linii de abatorizare bovine de carne. Compania nouă va păstra numele de SFK Leblanc, dar ăși va comercializa produsele sub două branduri diferite: Nawi pentru bovine/ovine și soluții logistice și SFK Leblanc pentru porcine și automatizare.

CEO-ul Leblanc a declarat că sunt încântați că au ajuns la o înțelegere cu Nawi. ”Întotdeauna am crezut că o alianță cu Nawi este cea mai bună opțiune strategică pentru ambele companii. Chiar dacă eram puternice și individual, acum după fuziune fără îndoială suntem mult mai puternici și eficienți.”
Noua companie va avea sediul social în Danemarca și va angaja aproximativ 500 de oameni. (ER)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...