Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fuziunea caroli-campofrio il scoate pe ovidiu wencz din noua conducere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ovidiu Wencz, directorul general al producatorului de mezeluri Tabco-Campofrio, nu va face parte din conducerea Caroli Foods Group, companie formata prin fuziunea grupului Caroli cu filiala locala a gigantului european Campofrio Food Group, spun surse din industrie citate de Ziarul Financiar.

Sursele citate sustin ca Wencz, cel care a condus Tabco-Campofrio in ultimii opt ani si unul dintre cei mai longevivi directori executivi ai unei filiale de multinationala, va parasi compania imediat dupa finalizarea integrarii operatiunilor dintre Caroli si Campofrio.

Contactat de Ziarul Financiar, Ovidiu Wencz nu a dorit sa comenteze aceste informatii sau sa ofere mai multe detalii. Este adevarat faptul ca am purtat discutii referitoare la viitoarea structura de management a companiei, dar nu va pot dezvalui aceste informatii. Pana la finalizarea fuziunii, eu voi pastra pozitia pe care o detin, a declarat directorul general al Tabco-Campofrio, companie cu aproximativ 650 de angajati si afaceri de 32 mil. euro.

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...