Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fuziunea caroli-campofrio il scoate pe ovidiu wencz din noua conducere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ovidiu Wencz, directorul general al producatorului de mezeluri Tabco-Campofrio, nu va face parte din conducerea Caroli Foods Group, companie formata prin fuziunea grupului Caroli cu filiala locala a gigantului european Campofrio Food Group, spun surse din industrie citate de Ziarul Financiar.

Sursele citate sustin ca Wencz, cel care a condus Tabco-Campofrio in ultimii opt ani si unul dintre cei mai longevivi directori executivi ai unei filiale de multinationala, va parasi compania imediat dupa finalizarea integrarii operatiunilor dintre Caroli si Campofrio.

Contactat de Ziarul Financiar, Ovidiu Wencz nu a dorit sa comenteze aceste informatii sau sa ofere mai multe detalii. Este adevarat faptul ca am purtat discutii referitoare la viitoarea structura de management a companiei, dar nu va pot dezvalui aceste informatii. Pana la finalizarea fuziunii, eu voi pastra pozitia pe care o detin, a declarat directorul general al Tabco-Campofrio, companie cu aproximativ 650 de angajati si afaceri de 32 mil. euro.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...