Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fuziunea caroli-campofrio il scoate pe ovidiu wencz din noua conducere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ovidiu Wencz, directorul general al producatorului de mezeluri Tabco-Campofrio, nu va face parte din conducerea Caroli Foods Group, companie formata prin fuziunea grupului Caroli cu filiala locala a gigantului european Campofrio Food Group, spun surse din industrie citate de Ziarul Financiar.

Sursele citate sustin ca Wencz, cel care a condus Tabco-Campofrio in ultimii opt ani si unul dintre cei mai longevivi directori executivi ai unei filiale de multinationala, va parasi compania imediat dupa finalizarea integrarii operatiunilor dintre Caroli si Campofrio.

Contactat de Ziarul Financiar, Ovidiu Wencz nu a dorit sa comenteze aceste informatii sau sa ofere mai multe detalii. Este adevarat faptul ca am purtat discutii referitoare la viitoarea structura de management a companiei, dar nu va pot dezvalui aceste informatii. Pana la finalizarea fuziunii, eu voi pastra pozitia pe care o detin, a declarat directorul general al Tabco-Campofrio, companie cu aproximativ 650 de angajati si afaceri de 32 mil. euro.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...