Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fuziunea caroli-campofrio il scoate pe ovidiu wencz din noua conducere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ovidiu Wencz, directorul general al producatorului de mezeluri Tabco-Campofrio, nu va face parte din conducerea Caroli Foods Group, companie formata prin fuziunea grupului Caroli cu filiala locala a gigantului european Campofrio Food Group, spun surse din industrie citate de Ziarul Financiar.

Sursele citate sustin ca Wencz, cel care a condus Tabco-Campofrio in ultimii opt ani si unul dintre cei mai longevivi directori executivi ai unei filiale de multinationala, va parasi compania imediat dupa finalizarea integrarii operatiunilor dintre Caroli si Campofrio.

Contactat de Ziarul Financiar, Ovidiu Wencz nu a dorit sa comenteze aceste informatii sau sa ofere mai multe detalii. Este adevarat faptul ca am purtat discutii referitoare la viitoarea structura de management a companiei, dar nu va pot dezvalui aceste informatii. Pana la finalizarea fuziunii, eu voi pastra pozitia pe care o detin, a declarat directorul general al Tabco-Campofrio, companie cu aproximativ 650 de angajati si afaceri de 32 mil. euro.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...