Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

G & m complet va fi prezenta la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne organizat in perioada 19-23 octombrie 2011 de agentia infoALIMENT in cadrul targului Alimenta, va gazdui standul companiei G & M Complet.

Furnizor de echipamente destinate industriei de procesare a carnii, G & M Complet asigura si servicii de asistenta si service.

In cadrul Salonului, infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor organiza in ziua de 20 ioctombrie un Simpozion in cadrul caruia vor fi dezbatute subiecte de strict interes din domeniul procesarii carnii.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...