Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gabriela Ciuburciu-Vascar, a fost rețintă de procurori

Autor: Meat MIlkjoi, 3 iulie, 2014

(Mediafax) Directoarea fabricii de conserve Vascar Vaslui, Gabriela Ciuburciu, a fost reţinută de procurorii anticorupţie din Iaşi, într-un dosar privind obţinerea pe nedrept a peste 5,2 milioane lei dintr-o finanţare nerambursabilă dată de Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit.

În acelaşi dosar au fost reţinuţi Iuliu Cepoi, fost director comercial şi director economic al SC Vascar SA şi acţionar al acestei societăţi, şi Florina Şuşu, contabil şef la SC Vascar SA. Cei trei vor fi prezentaţi Tribunalului Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat DNA, directorul general al SC Vascar SA Vaslui, Gabriela Ciuburciu, este urmărită penal pentru: folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, cu consecinţe deosebit de grave, in formă continuată; fals in înscrisuri sub semnătura privată, in formă continuată; folosire cu rea credinţă a bunurilor sau a creditului societăţii, intr-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect, în formă continuată; spălare de bani; folosire cu rea credinţă a bunurilor sau a creditului societăţii, în formă continuată; efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoana, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuată.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...