Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gabriela Țăranu-Prima Nova: În loc să facem afaceri, am devenit recuperatori!

Autor: Maria Demetriadmarți, 28 iunie, 2016

Gabriela Ilisei Ţăranu, administrator şi acţionar al companiei Prima Nova din Că­lăraşi, societate activă în domeniul creşterilor puilor de carne, spune că de câţiva ani nu a mai putut să crească producţia din cauza faptului că nu poate recupera banii de la mai mulţi parteneri de afaceri.

 

„Eu ca proprietar de firmă şi ca inginer zootehnist, nu pot să-mi practic efectiv meseria pentru că m-am transformat în recuperator de bani. Lucrurile funcţionează cu o mare neseriozitate din partea unor parteneri români şi străini.

 

Nu există contracte care să fie vala­bile, nu ai siguranţa că încasezi documentele de plată şi nu există instanţă care să-ţi dea drep­tate deşi practic ai dreptatea în mână”, a declarat antreprenoarea în cadrul conferinţei „Ca­pitalul privat românesc – o şansă pentru dez­voltarea economică a României”, orga­ni­zată de ZF împreună cu Banca Transilvania la Constanţa.

Regionalizarea, noul marketing al micilor procesatori de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 12 septembrie 2018

Autor: Ștefan Vârtaci În ultimii ani se observă existenţa unei tendințe pronunţate în direcţia concentrării producţiei și desfacerii în mâinile unor grupuri care se înscriu într-o tendinţă și mai mare, răspândită pe plan mondial. Să luăm exemplul Germaniei, care deţine în Europa locul întâi în procesarea cărnii....

10 mil. euro pentru Programul ”Lapte, fructe, corn” în anul școlar 2018-2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o Hotărâre care stabilește pentru anul școlar 2018-2019 bugetul de implementare a Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023, modificând și completând astfel Hotărârea Guvernului nr. 640/2017.   Prin acest act normativ se introduc unele prevederi legate de stabilirea modului de...