Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gabriela Țăranu-Prima Nova: În loc să facem afaceri, am devenit recuperatori!

Autor: Maria Demetriadmarți, 28 iunie, 2016

Gabriela Ilisei Ţăranu, administrator şi acţionar al companiei Prima Nova din Că­lăraşi, societate activă în domeniul creşterilor puilor de carne, spune că de câţiva ani nu a mai putut să crească producţia din cauza faptului că nu poate recupera banii de la mai mulţi parteneri de afaceri.

 

„Eu ca proprietar de firmă şi ca inginer zootehnist, nu pot să-mi practic efectiv meseria pentru că m-am transformat în recuperator de bani. Lucrurile funcţionează cu o mare neseriozitate din partea unor parteneri români şi străini.

 

Nu există contracte care să fie vala­bile, nu ai siguranţa că încasezi documentele de plată şi nu există instanţă care să-ţi dea drep­tate deşi practic ai dreptatea în mână”, a declarat antreprenoarea în cadrul conferinţei „Ca­pitalul privat românesc – o şansă pentru dez­voltarea economică a României”, orga­ni­zată de ZF împreună cu Banca Transilvania la Constanţa.

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...

Software Bento Food Manufacturing, pentru optimizarea productiei alimentare
Autor: meatmilk  /   luni, 25 iunie 2018

(Comunicat) Bento, companie specializata in dezvoltare de aplicatii software la cheie a implementat in cadrul Canah, Bento Food Manufacturing.Solutia include extensii pe dispozitive mobile, astfel incat intreaga echipa de management sa abia acces in timp real la indicatori relevanti din cadrul productiei.   Bento Food Manufacturing este...