Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Galli gallo si-a modernizat tehnologiile de ambalare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Preocupati de a veni in fata clientului final cu produse de cea mai buna calitate, compania brasoveana Galli Gallo si-a modernizat de curand tehnologia de ambalare a produselor.

Astfel, produsele Galli Galo sunt ambalate la solicitarea clientului in urmatoarele variante:
-Folie plastic alimentara pentru produsele vrac – termen garantie 5 zile;
-Punga plastic din film alimentar cu inchidere prin clips metalic sau plastic- termen 6 zile;
-Punga plastic din folie termocontractibila pentru ambalare carne, piese transate, organe, preparate – termen 8 – 12 zile in functie de produs;
-Ambalare in vid in punga de vid multistrat inchisa prin termosudura cu termen de 10 – 15 zile;
-Ambalare in vid adanc tip SKIN – DARFRESH cu termen 15-18 zile;
-Ambalare in caserola cu folie strech – termen 6 zile;
-Ambalare in caserola etansa tip Tray sealer cu atmosfera modificata cu termen de 8 – 12 zile.

Indiferent de modul de ambalare, produsele sunt transportate in cartoane sau navete plastic.

Compania informeaza pe site-ul sau ca au fost alese aceste tipuri de ambalaje deoarece asigura o buna protectie a carnii de contaminari nedorite: mizerie, bacterii, paraziti, substante toxice, mirosuri nedorite, pierderi in greutate prin evaporare si uscare a carnii etc.

Toate ambalajele sunt flexibile, rezista la mici socuri mecanice, au greutate mica, sunt fara mirosuri straine, sunt igienice, usor de reciclat, rezistente la temperaturi scazute si cu o buna bariera la oxigen si la evaporarea apei.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...