Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Galli gallo si-a modernizat tehnologiile de ambalare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Preocupati de a veni in fata clientului final cu produse de cea mai buna calitate, compania brasoveana Galli Gallo si-a modernizat de curand tehnologia de ambalare a produselor.

Astfel, produsele Galli Galo sunt ambalate la solicitarea clientului in urmatoarele variante:
-Folie plastic alimentara pentru produsele vrac – termen garantie 5 zile;
-Punga plastic din film alimentar cu inchidere prin clips metalic sau plastic- termen 6 zile;
-Punga plastic din folie termocontractibila pentru ambalare carne, piese transate, organe, preparate – termen 8 – 12 zile in functie de produs;
-Ambalare in vid in punga de vid multistrat inchisa prin termosudura cu termen de 10 – 15 zile;
-Ambalare in vid adanc tip SKIN – DARFRESH cu termen 15-18 zile;
-Ambalare in caserola cu folie strech – termen 6 zile;
-Ambalare in caserola etansa tip Tray sealer cu atmosfera modificata cu termen de 8 – 12 zile.

Indiferent de modul de ambalare, produsele sunt transportate in cartoane sau navete plastic.

Compania informeaza pe site-ul sau ca au fost alese aceste tipuri de ambalaje deoarece asigura o buna protectie a carnii de contaminari nedorite: mizerie, bacterii, paraziti, substante toxice, mirosuri nedorite, pierderi in greutate prin evaporare si uscare a carnii etc.

Toate ambalajele sunt flexibile, rezista la mici socuri mecanice, au greutate mica, sunt fara mirosuri straine, sunt igienice, usor de reciclat, rezistente la temperaturi scazute si cu o buna bariera la oxigen si la evaporarea apei.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...