Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Galli Gallo, vizitată de o delegație din Irak

Autor: Ilie Stoianluni, 29 aprilie, 2013

Vizita oficialilor irakieni împreună cu guvernatorul regiunii Erbil în ţara noastră, la Codlea, aduce marca ,,Penes” a producătorului Galli Gallo în atenţia irakienilor care s-au arătat interesaţi de produsele din carne de curcan de la ,,Peneş”, informează codlea.info.

Coloana oficială însoţită de vicepresedintele Consiliului Judetean a ajuns în jurul amiezii de sâmbătă, 27 aprilie 2013, la Abatorul Peneş, unde a fost întâmpinată de Directorul General al grupului de firme Galli Gallo, Răzvan Şandru.

Irakienii au vizitat abatorul, fiind foarte încântaţi de sistemul din noua generaţie de transare-ambalare din cadrul procesului de productie.Vizita s-a încheiat cu degustarea produselor tradiţionale din carne de curcan.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...