Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gama Solae, sub umbrela DuPont

Autor: Ilie Stoianluni, 11 februarie, 2013

(Globalmeatnews.com) Un furnizor specializat de ingrediente a anunțat în cadrul Expoziției Internaționale Producție și Procesare integrarea unor companii sub un singur nou banner.

Este vorba despre integrarea Danisco, Solae și Qualico sub un nou banner al DuPont Nutrition and Health și îmbogățirea gamei de produse și servicii ale companiei.

Una dintre ofertele cheie ale afacerii este prin intermediul gamei Solae, care, potrivit companiei, poate oferi fibre funcționale din soia pentru produsele din carne. Becky Bingman de la DuPont a declarat că ingredientele Solae permit procesatorilor să amestece proteina din soia cu produsele din carne pentru a produce o varietate de produse cu un conținut mai mic de carne, ”mai benefic pentru consumatori”, susține compania.

Aceasta susține că aplicarea ingredientelor Soale va ajuta producătorii să ofere produse cum ar fi chifteluțele de pui care satisfac dorința consumatorilor pentru o experiență nutrițională, în timp ce optimizează nivelul grăsimii și reducerea colesterolului.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...