Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

GAP Resource are o nouă linie de procesare 9.000 de păsări/oră

Autor: Meat MIlkmarți, 4 martie, 2014

Compania Meyn a primit o nouă comandă pentru o linie de procesare 9.000 de păsări pe oră de la grupul rus GAP Resource, informează The Meat Site.

Noua linie, care va fi instalată în Blagodarny, este a patra linie de mare viteză pe care GAP Resource o va opera, toate fiind furnizate de Meyn.

Relația profesională dintre Meyn și GAP Resource s-a conceretizat în 2008 când Ptitcekombinat LLC a fost echipată cu o linie de procesare de 9.000 de broiler pe oră. În anii următori, amândouă unitățile de procesare Nevinnomyssk și Blagodarny au fost echipate cu linii complete de procesare de la Meyn.

GAP Resource, situată în sudul Rusiei este o companie vertical integrată care activează în sectorul agricol, începând de la cultivarea plantelor, producția de furaje, până la procesarea broilerilor.

Compania angajează peste 9.000 de oameni și are un volum anual de producție de peste 210.000 tone de carne de pasăre, fiind pe locul 3 pe piața rusească de carne de pasăre.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...