Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Garda financiara a blocat un import fantoma de pui

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Adevarul, comisarii Garzii Financiare Arad au confiscat nu mai putin de peste 20.000 de kilograme de pulpe de pui, in urma unui amplu control. Carnea ar fi trebuit sa ajunga la o companie din judetul Bihor.

Marfa era transportata cu un tir si venea din Germania. ªoferul a incercat sa intre in tara prin Vama Nadlac dupa ce mai multe transporturi silmilare, avand aceeasi destinatie, au fost confiscate in punctele de trecere a frontierei din Bihor.

Cele 20.500 de kilograme de pulpe de pui congelate, avand o valoare de circa 120.000 de lei, urmau sa fie livrate unei firme din judetul Bihor, care este data in consemn la frontiera pentru incalcarea mai multor prevederi legale.

Marfa a fost confiscata iar soferului i-a fost aplicata o amenda contraventionala de 20.000 de lei , a declarat, Marius Baltaretu, comisar Garda Finaciara Arad.

Oicialii aradeni nu au facut publice numele firmelor implicate.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...