Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Garda financiara a blocat un import fantoma de pui

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Adevarul, comisarii Garzii Financiare Arad au confiscat nu mai putin de peste 20.000 de kilograme de pulpe de pui, in urma unui amplu control. Carnea ar fi trebuit sa ajunga la o companie din judetul Bihor.

Marfa era transportata cu un tir si venea din Germania. ªoferul a incercat sa intre in tara prin Vama Nadlac dupa ce mai multe transporturi silmilare, avand aceeasi destinatie, au fost confiscate in punctele de trecere a frontierei din Bihor.

Cele 20.500 de kilograme de pulpe de pui congelate, avand o valoare de circa 120.000 de lei, urmau sa fie livrate unei firme din judetul Bihor, care este data in consemn la frontiera pentru incalcarea mai multor prevederi legale.

Marfa a fost confiscata iar soferului i-a fost aplicata o amenda contraventionala de 20.000 de lei , a declarat, Marius Baltaretu, comisar Garda Finaciara Arad.

Oicialii aradeni nu au facut publice numele firmelor implicate.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...