Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Garda financiara a blocat un import fantoma de pui

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Adevarul, comisarii Garzii Financiare Arad au confiscat nu mai putin de peste 20.000 de kilograme de pulpe de pui, in urma unui amplu control. Carnea ar fi trebuit sa ajunga la o companie din judetul Bihor.

Marfa era transportata cu un tir si venea din Germania. ªoferul a incercat sa intre in tara prin Vama Nadlac dupa ce mai multe transporturi silmilare, avand aceeasi destinatie, au fost confiscate in punctele de trecere a frontierei din Bihor.

Cele 20.500 de kilograme de pulpe de pui congelate, avand o valoare de circa 120.000 de lei, urmau sa fie livrate unei firme din judetul Bihor, care este data in consemn la frontiera pentru incalcarea mai multor prevederi legale.

Marfa a fost confiscata iar soferului i-a fost aplicata o amenda contraventionala de 20.000 de lei , a declarat, Marius Baltaretu, comisar Garda Finaciara Arad.

Oicialii aradeni nu au facut publice numele firmelor implicate.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...