Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Garda financiara a confiscat 20 de tone de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intrucat documentele de insotire nu erau intocmite conform prevederilor legale, Garda Financiara Ilfov a confiscat circa 20 de tone de carne de pui din Olanda, informeaza Agerpres citand Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

In urma verificarilor s-a dovedit ca documentele de insotire a marfii nu erau intocmite conform prevederilor legale, iar beneficiarul este consemnat la frontiera, inca din anul 2010.

Urmare acestor constatari, comisarii Garzii financiare Ilfov au procedat la confiscarea intregii cantitati de carne, simultan cu trei tiruri incarcate cu fructe, valoarea totala de piata a marfurilor confiscate fiind de aproximativ 65.000 euro. (TS)

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...