Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Garda financiara a confiscat 20 de tone de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intrucat documentele de insotire nu erau intocmite conform prevederilor legale, Garda Financiara Ilfov a confiscat circa 20 de tone de carne de pui din Olanda, informeaza Agerpres citand Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

In urma verificarilor s-a dovedit ca documentele de insotire a marfii nu erau intocmite conform prevederilor legale, iar beneficiarul este consemnat la frontiera, inca din anul 2010.

Urmare acestor constatari, comisarii Garzii financiare Ilfov au procedat la confiscarea intregii cantitati de carne, simultan cu trei tiruri incarcate cu fructe, valoarea totala de piata a marfurilor confiscate fiind de aproximativ 65.000 euro. (TS)

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...