Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Garda financiara a confiscat 20 de tone de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intrucat documentele de insotire nu erau intocmite conform prevederilor legale, Garda Financiara Ilfov a confiscat circa 20 de tone de carne de pui din Olanda, informeaza Agerpres citand Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

In urma verificarilor s-a dovedit ca documentele de insotire a marfii nu erau intocmite conform prevederilor legale, iar beneficiarul este consemnat la frontiera, inca din anul 2010.

Urmare acestor constatari, comisarii Garzii financiare Ilfov au procedat la confiscarea intregii cantitati de carne, simultan cu trei tiruri incarcate cu fructe, valoarea totala de piata a marfurilor confiscate fiind de aproximativ 65.000 euro. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...