Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Gastronomia traditionala romaneasca, sustinuta de marca noroc

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Conform Revistei Piata, intre 1 si 2 octombrie 2011, marca Noroc, aflata in portofoliul Bergenbier, sustine gastronomia traditionala romaneasca la Festivalul Branzei si Pastramei de la Bran si la Festivalul Carnatilor de Plescoi de la Berca, judetul Buzau.

Noroc sprijina aceste evenimente in cadrul acordului incheiat cu Asociatia Antrec. Gastronomia traditionala este o bogatie nationala, de aceea am decis sa sprijinim prin marca noastra Noroc evenimentele locale care o readuc la lumina.

Cei care vor vizita zona Bran vor putea degusta la festival branzeturile locale, precum si faimosul bulz de Bran si pastrama de oaie pregatite de localnici dupa retete traditionale.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Gastronomia traditionala romaneasca, sustinuta de marca noroc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, intre 1 si 2 octombrie 2011, marca Noroc, aflata in portofoliul Bergenbier, sustine gastronomia traditionala romaneasca la Festivalul Branzei si Pastramei de la Bran si la Festivalul Carnatilor de Plescoi de la Berca, judetul Buzau.

Noroc sprijina aceste evenimente in cadrul acordului incheiat cu Asociatia Antrec. Gastronomia traditionala este o bogatie nationala, de aceea am decis sa sprijinim prin marca noastra Noroc evenimentele locale care o readuc la lumina.

Cei care vor vizita zona Bran vor putea degusta la festival branzeturile locale, precum si faimosul bulz de Bran si pastrama de oaie pregatite de localnici dupa retete traditionale.

La Meat.Milk 2019, două zile cu dezbateri de maxim interes
Autor: meatmilk  /   marți, 23 aprilie 2019

Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care își va desfășura lucrările în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, are programate, pe lângă prezentările companiilor înscrise în program, din ziua...

Frigoteh Iași va expune în secțiunea Expo a conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Frigoteh Iași a devenit Prtener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, și își va expune oferta de produse și servicii la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo.   Activand in domeniul frigotehniei, climatizarii si...

Studiu PMR: Cum va fi comerţul alimentar românesc peste trei ani?
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Suntem ultimii din Centrul şi Estul Europei la cheltuielile pentru mâncare!   Potrivit Research Romania Team, România este ultimul dintre statele Est Europene în ceea ce priveşte sumele medii cheltuie pentru alimente, bugetul mediu al românilor fiind aproape la jumătate faţă de cel al cehilor. Următorii trei ani ne vor găsi...

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...