Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gemania: productia de porc pe crestere in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Productia germana totala de porc va creste in 2010 cu 3%, pana la 57,8 milioane de capete, estimeaza Organizatia Germana pentru Agricultura si Retail Deutsche Raiffeisenverband (DRV). DRV se asteapta ca importul purceilor si porcilor sa creasca cu 9%, pana la 1,3 milioane de animale. In 2009, 56 de milioane de porci au fost abatorizati in Germania, ceea ce indica o crestere cu 2% a productiei si procesarii de carne. Furnizorii de carne de porc au inregistrat, de asemenea, o crestere cu pana la 2,5% la 5,25 miloane de tone. DRV a mai adaugat ca fermierii si procesatorii de carne de porc germani au reusit sa mentina in 2009 cifrele de productie din 2008. Veniturile estimate pentru anul trecut sunt de aproximativ 4,8 miliarde de euro.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...