Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

George Pogea, noul Director General al Cris-Tim

Autor: Ilie Stoianluni, 30 septembrie, 2013

Gheorghe Pogea, fostul ministru al Finanţelor, numit director general al producătorului de mezeluri CrisTim.

Gheorghe Pogea (58 de ani), fost ministru al Finanţelorn în cabinetul Boc, ocupă de la începutul lunii august poziţia de director general al grupului CrisTim, compania antreprenorului Radu Timiş şi unul dintre cei mai mari producători de mezeluri de pe piaţa locală cu afaceri de 64 de milioane de euro. Pogea a fost şef la Finanţe în cel mai greu an de criză atunci când România s-a împrumutat cu 20 de miliarde de euro de la Fondul Monetar Internaţional. De numele lui Pogea se leagă şi introducerea impozitului forfetar.

„Da, sunt directorul general al grupului CrisTim. Am avut activitate în consultanţă la CrisTim timp de 7-8 luni în prealabil, iar apoi am primit această propunere pe care am acceptat-o. Gestionez strategia de dezvoltare a grupului“, a declarat Gheorghe Pogea, după cum notează Adevărul.

El este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti şi deţine titlu de doctor în ştiinţa şi ingineria materialelor. Între 1996 şi 2000 a fost director general al Siderurgica Hunedoara, iar în perioada 2001-2008 a ocupat pe rând fotoliul de director general al Marmosim şi Titan Mar, ambele companii controlate de Adriean Videanu.(Mai multe, pe www.adevarul.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...