Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gepeto, un vis devenit realitate

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Robert Aurel Boroianu, CEO

Compania Gepeto Impex SA a fost infiintata in anul 1998, in Constanta, iar in anul 2008 si-a extins capacitatile de productie printr-o noua unitate de procesare carne in localitatea Lumina, cu o capa­citate de 60 de tone pe zi, unitate pentru care s-au accesat si fonduri SAPARD. Investitia totala se ridica la 10 milioane de euro.

Noua fabrica este autorizata sanitar-veterinar pentru schimburi intracomunitare cu produse de origine animala, avand identitificarea CE 88. Unitatea are implementat si certificat un Sistem de Management al Calitatii ISO 9001:2000 si un Sistem de Management al Sigurantei Alimentului, ISO 22000:2005.

Gepeto dispune de tehnologie de ultima ora si de personal calificat, astfel ca produsele, fabricate dupa retete proprii, traditionale, sunt urmarite de la receptia de materie prima si auxiliara pana la stadiul de produs finit, ajuns la consumator prin sistemul de trasabilitate implementat.

Compania produce o gama variata de sortimente care sunt fabricate pe 5 fluxuri tehnologice bine individualizate:
• preparate din carne fara tratament termic, proaspete (carne tocata, pasta de mici, carnati proaspeti etc.);
• preparate din carne cu tratament termic (salamuri, carnati, parizer, crenvursti, specialitati: muschi file, pastrama de porc, pastrama de oaie, kaizer, etc.);
• preparate din carne tratate termic de tipul specialitatilor (muschi file, kaizer, pastrama de porc, piept ardelenesc, pastrama de oaie etc.);
• preparate din carne crud-uscate (salamuri, carnati);
• produse de sezon (toba, caltabos, leberwurst);

Fabrica este prevazuta si cu un depozit de produse congelate, avand o capacitate de 500 de tone, care asigura atat mentinerea materiei prime, din punct de vedere calitativ, la nivel optim, cat si continuitate in procesul de productie.
Ambalarea produselor se face astfel:
• in atmosfera controlata (ambalaj gastro), atat a produselor cu greutate variabila, cat si a celor cu masa fixa;
• prin vidarea acestora in diferite forme si dimensiuni (portionate, feliate);
• in atmosfera controlata in caserole de diferite dimensiuni, in ambalaj tip flow-pack, caracteristic produselor crud-uscate.

Toate produsele Gepeto sunt testate in laboratorul uzinal al fabricii, autorizat DSV si in curs de acreditare RENAR, in care se urmaresc parametrii fizico-chimici, conform Regulamentului 560/2006 privind comercializarea preparatelor din carne. Produsele Gepeto sunt sigure si din punct de vedere microbiologic prin respectarea unui plan de autocontrol, in colaborare cu autoritatile locale prin intermediul carora se confirma ca preparatele nu pun in niciun fel in pericol siguranta consumatorului. Compania din Constanta detine atat o retea proprie de distributie produse ce acopera zona de sud si est a Romaniei, cat si un lant de magazine proprai deschise incepand cu anul 2009 si care este intr-o continua extindere. De asemenea, incepand cu anul 2009, Gepeto a incheiat un contract de colaborare cu Kaufland.

”Fomică?” lansează campania Cârnați de Crăciun, în magazinele Auchan
Autor: meatmilk  /   miercuri, 15 noiembrie 2017

(Comunicat) Grupul de firme Safir, producător de carne de pasăre refrigerată şi congelată, cu o experiență de peste 26 ani pe piața cărnii, a lansat oficial, în cadrul evenimentului Indagra Food & Carnexpo, cea mai mare expoziție specializată din sud-estul Europei, dedicată industriei cărnii, noul brand ”Fomică?”, linia de...

Top-ul vizibilității în online al mărcilor produselor lactate
Autor: meatmilk  /   vineri, 10 noiembrie 2017

Topul lunii octombrie al celor mai vizibile mărci in online si pe Facebook al marcilor de produse lactate este realizat pe baza datelor ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks.     Datele pentru brandurile din categoria lactate sunt prezentate mai jos in două tabele, pentru fiecare...