Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Germania a scazut pretul carnii de porc in perioada anului nou

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Abatoarele de porci din Germania au redus drastic pretul animalelor in preajma Anului Nou, lucru care s-ar putea avea urmari asupra pretului din tarile vecine, precum Belgia, informeaza PigProgress.

Abatoarele germane Vion Nord Tönnies au scazut preturile cu 0,07 euro, la 1.35 euro/kilogramul de carne (de la porc sacrificat). In Germania, piata carnii de porc inregistreaza o inviorare in perioada dintre Craciun si Anul Nou iar producatorii au preferat sa profite de aceasta perioada.

In Belgia, unde unitatile de sacrificare se confrunta cu scaderea preturilor, organizatia de agricultura ABS vorbeste de un sfarsit de an 2010 dramatic, deoarece piata porcilor s-a confruntat cu mari dificultati in ultimii patru ani.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...