Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Germania a scazut pretul carnii de porc in perioada anului nou

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Abatoarele de porci din Germania au redus drastic pretul animalelor in preajma Anului Nou, lucru care s-ar putea avea urmari asupra pretului din tarile vecine, precum Belgia, informeaza PigProgress.

Abatoarele germane Vion Nord Tönnies au scazut preturile cu 0,07 euro, la 1.35 euro/kilogramul de carne (de la porc sacrificat). In Germania, piata carnii de porc inregistreaza o inviorare in perioada dintre Craciun si Anul Nou iar producatorii au preferat sa profite de aceasta perioada.

In Belgia, unde unitatile de sacrificare se confrunta cu scaderea preturilor, organizatia de agricultura ABS vorbeste de un sfarsit de an 2010 dramatic, deoarece piata porcilor s-a confruntat cu mari dificultati in ultimii patru ani.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...