Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Germania a scazut pretul carnii de porc in perioada anului nou

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Abatoarele de porci din Germania au redus drastic pretul animalelor in preajma Anului Nou, lucru care s-ar putea avea urmari asupra pretului din tarile vecine, precum Belgia, informeaza PigProgress.

Abatoarele germane Vion Nord Tönnies au scazut preturile cu 0,07 euro, la 1.35 euro/kilogramul de carne (de la porc sacrificat). In Germania, piata carnii de porc inregistreaza o inviorare in perioada dintre Craciun si Anul Nou iar producatorii au preferat sa profite de aceasta perioada.

In Belgia, unde unitatile de sacrificare se confrunta cu scaderea preturilor, organizatia de agricultura ABS vorbeste de un sfarsit de an 2010 dramatic, deoarece piata porcilor s-a confruntat cu mari dificultati in ultimii patru ani.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...