Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gestionarea companiilor devine mai eficienta cu socrate+ 2011.03 erp

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Versiunea 2011.03 a solutiei ERP Socrate+ dezvoltata de BITSoftware este de acum disponibila, continand imbunatatiri majore in modulele Administrator, Comercial, POS, Productie, Trezorerie, Contabilitate si Mijloace Fixe.

Noul Socrate+ vine acum cu o componenta actualizata de Business Intelligence sustinuta de platforma MicroStrategy. Sursa de date, Modulul de contabilitate si bugete reprezinta sursa de date pregatita acum pentru primul modul BI – Financial Reporting Analysis Module. Prin aceasta abordare dorim sa aducem uneltele de raportare BI la un nivel mult mai apropiat de cel al consumatorului de analiza de business, fata de ceea ce oferea pana acum tehnologia OLAP.

Ca o modificare majora a structurii Socrate+ anuntam implementarea workflow-ului pe documente. Arhitectura respecta standardele Workflow Management System, bazat pe Windows Workflow Foundation. Primele documente cu implementare a workflow-ului sunt Necesarul de Aprovizionare si Pregatire Plati, urmand ca intreg lantul de documente Socrate+ sa fie aliniate la acest standard.

Utilizand workflow-ul pe documente, utilizatorii pot fi notificati atunci cand s-a efectuat o anumita actiune pe un document, cand un document este repartizat unui utilizator si asteapta o actiune din partea acestuia (ex: aproba); documentele pot fi escaladate catre supervizori atunci cand o actiune intarzie in fluxul normal etc. Pentru a utiliza mecanismul de workflow din Socrate+ 2011.03 este necesara instalarea pachetului Microsoft .Net Framework 4.0 Full pe statiile de lucru.

De asemenea, versiunea 2011.03 vine cu o serie de integrari cu aplicatiile de online banking ale ING Bank, Unicredit-Tiriac Bank, BRD Societe Generale, Banca Transilvania si Raiffeisen Bank, dand astfel utilizatorilor posibilitatea de a exporta platile catre aplicatia utilizata si de a importa extrasele de cont, operatiuni prin care se reduce timpul de procesare al documentelor si se diminueaza riscul de operare gresita.

O completare semnificativa de functionalitate este prezenta prin implementarea completa a gestionarii proiectelor in domeniile productiei la comanda si a serviciilor profesionale. Entitatea Proiect este de sine statatoare si se poate descompune pe nivelele faza si task. Entitatea se poate folosi pe toate documentele, ca si element generator, cu rezultat final in contabilitate, pentru urmarirea profitabilitatii si a cashflow-ului pe proiect.
Noua versiune a solutiei ERP dezvoltata de BITSoftware cuprinde si:
• un mecanism de facturare recurenta, in modulul Comercial, extrem de util pentru gestiunea contractelor de tip abonament;
• documente noi in modulul Trezorerie pentru Pregatire Plati si Extrase de cont, utile in gestionarea integrarii cu aplicatii de tip on-line banking.

Mai multe informatii despre SocratePlus se gasesc la www.bitsoftware.eu/ro/socrateplus/de-ce-socrate-plus

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...