Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gitta a deschis magazine în Belgia, Franța și Italia

Autor: Meat MIlkmarți, 10 decembrie, 2013

Firma “ Ghitta” a deschis de curand magazine in care comercializeaza produse traditionale romanesti in trei mari orase din Europa.

“Avand in vedere faptul ca tot mai multi romani pleaca in strainatatefirma noastra sa gandit sa le ofere mancare ca la mama acasa. Asa ca am deschis magazine in cele mai importante orase ale Europei, acestea fiind Bruxelles (Belgia), Rosny sous Bois (Franta – Paris), Torino (Italia). Deoarece ne-am gandit sa furnizam produsele noastre si la alte magazine in Italia am deschis si doua depozite unul in Torino iar al doilea in Verona.

In acest fel produsele romanesti vor putea fi mult mai accesibile pentru toata lumea.Printre categoriile produselor oferite de noi putem amintii carne si produsele din carne, bauturi alcoolice, racoritoare, conserve, produse traditionale, dulciuri, lactate, muraturi, etc.” sustine Vasile Ghita, managerul S.C. Ghitta SRL, pentru site-ul EMures.ro.

Potrivit acestuia in viitorul apropiat va fi deschis un magazin similar si pentru romanii stabiliti in Anglia. (Mai multe, pe www.emures.ro; Foto: emures.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...