Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Glendalerupe gura targului cu o masinarie care face 3000 de chiftelute pe minut

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit FoodNavigator.com, producatorul de alimente congelate, Glendale Foods a introdus pentru prima data in Marea Britanie o masina de mare viteza cu multi-forme, capabila sa faca pana la 3000 de chiftelute de carne pe minut.

Echipamentul a fost furnizat de firma producatoare de echipamente pentru industria carnii, Handtman si poate realiza pana la 3000 de portii rotunde si cilindrice de produse din carne pe minut, afirma Glendale.

Masina permite firmei Glendale sa realizeze produse pana la 4g cu o foarte mare precizie in portionare, producand chiftelute potrivite pentru producatorii de sandwich-uri, de supe la cutie, pizza sau ready meal.

In ultimii trei ani am observat un trend pentru chiftelute cat mai mici, care atunci cand sunt prezente in sau pe produs, pizza sau rulouri, arata mai consistente si atractive pentru consumatori, a declarat presedintele Glendale, John Mortimer.

O a doua parte a echipamentului furnizat de firma Handtman este o linie complet integrata si de mare viteza pentru prepararea carnatilor. Aceasta permite materiilor prime sa fie procesate de la umplere pana la preparare si congelare in aproape 50 minute.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...