Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Glendalerupe gura targului cu o masinarie care face 3000 de chiftelute pe minut

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit FoodNavigator.com, producatorul de alimente congelate, Glendale Foods a introdus pentru prima data in Marea Britanie o masina de mare viteza cu multi-forme, capabila sa faca pana la 3000 de chiftelute de carne pe minut.

Echipamentul a fost furnizat de firma producatoare de echipamente pentru industria carnii, Handtman si poate realiza pana la 3000 de portii rotunde si cilindrice de produse din carne pe minut, afirma Glendale.

Masina permite firmei Glendale sa realizeze produse pana la 4g cu o foarte mare precizie in portionare, producand chiftelute potrivite pentru producatorii de sandwich-uri, de supe la cutie, pizza sau ready meal.

In ultimii trei ani am observat un trend pentru chiftelute cat mai mici, care atunci cand sunt prezente in sau pe produs, pizza sau rulouri, arata mai consistente si atractive pentru consumatori, a declarat presedintele Glendale, John Mortimer.

O a doua parte a echipamentului furnizat de firma Handtman este o linie complet integrata si de mare viteza pentru prepararea carnatilor. Aceasta permite materiilor prime sa fie procesate de la umplere pana la preparare si congelare in aproape 50 minute.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...