Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Glendalerupe gura targului cu o masinarie care face 3000 de chiftelute pe minut

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit FoodNavigator.com, producatorul de alimente congelate, Glendale Foods a introdus pentru prima data in Marea Britanie o masina de mare viteza cu multi-forme, capabila sa faca pana la 3000 de chiftelute de carne pe minut.

Echipamentul a fost furnizat de firma producatoare de echipamente pentru industria carnii, Handtman si poate realiza pana la 3000 de portii rotunde si cilindrice de produse din carne pe minut, afirma Glendale.

Masina permite firmei Glendale sa realizeze produse pana la 4g cu o foarte mare precizie in portionare, producand chiftelute potrivite pentru producatorii de sandwich-uri, de supe la cutie, pizza sau ready meal.

In ultimii trei ani am observat un trend pentru chiftelute cat mai mici, care atunci cand sunt prezente in sau pe produs, pizza sau rulouri, arata mai consistente si atractive pentru consumatori, a declarat presedintele Glendale, John Mortimer.

O a doua parte a echipamentului furnizat de firma Handtman este o linie complet integrata si de mare viteza pentru prepararea carnatilor. Aceasta permite materiilor prime sa fie procesate de la umplere pana la preparare si congelare in aproape 50 minute.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...