Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Glina SA își răscumpără acțiunile cu 20,28 de lei bucata

Autor: Maria Demetriadmarți, 29 septembrie, 2015

Compania Glina SA (simbol bursier GLIN), producătoarea pateurilor Mandy, a anunţat un preţ de 20,28 lei/acţiune pe care îl va plăti acţionarilor minoritari care intenţionează să se retragă din firmă.

 

Listată în prezent pe piaţa RASDAQ care se va desfiinţa din 24 octombrie, compania urmează să se delisteze de la bursă şi este obligată să răscumpere titlurile de la acţionarii minoritari care au depus cerere de retragere. La preţul de retragere, întreaga companie este evaluată la 35 milioane de lei.

 

Firma este controlată de omul de afaceri Mohamad Murad, care deţine 97,5% din capital, restul de 2,4% fiind deţinute de minoritari. Pentru întreg pachetul deţinut de minoritari, compania ar avea de plătit 872.000 de lei.

 

Acţiunile GLIN s-au tranzacţionat cel mai recent pe 5 septembrie la o cotaţie de 20 lei/titlu, aceasta fiind singura tranzacţie din ultimul an.

 

Producătorul de conserve de carne a încheiat anul 2014 cu afaceri de 30 milioane de lei şi un profit net de 7,5 milioane de lei. Pentru acest an, compania şi-a bugetat venituri totale de 26 milioane de lei şi un profit net de 2 milioane de lei, noteaza Ziarul financiar.

Teb Energy Business va participa la conferința Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 8 aprilie 2019

Teb Energy Business, companie de elită din domeniul tehnologiilor energetice, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, din zilele de 30 și 31 mai, eveniment care se va derula sub genericul ”Protejarea interesului național, în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.   Dezvoltarea...

CMC Grup Broker de Asigurare este Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 8 aprilie 2019

 a devenit Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Protejarea interesului național, în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.   În cadrul manifestării, CMC Grup va susține o...