Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

GobalMeatNews: Avi-Top va investi 6 milioane de euro în modernizare

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 31 ianuarie, 2018

Referindu-se la Industria de procesare a cărnii din România, publicația de circulație internațională GlobalMeatNews evidențiază activitatea companiei Avi-Top, aceea care intenționează să investească 6 milioane de euro pentru a-și moderniza capacitatea de producție, urmând să-și crească semnificativ veniturile.

 

În acest sens, domnul Ciprian Postolache, Director de Vânzări al companiei, a declarat: „Rezultatele noastre financiare bune sunt rezultatul investitiilor pe care le-am facut in trecut”. Potrivit planului, investițiile trebuie să permită companiei Avi-Top să-și majoreze vânzările cu până la 65% în următorii doi ani, potrivit Postolache.

 

În 2017, compania românească a generat venituri de aproximativ 15 milioane de euro. În cazul în care proiectul de expansiune aduce rezultatele așteptate, Avi-Top ar putea crește această valoare la aproximativ 24,75 milioane de euro, în doi ani.

 

Situată in județul Iasi din nord-estul Romaniei, compania informează că portofoliul său cuprinde o gamă largă de produse avicole care cuprind fileuri, piept, aripi, pulpe și alte produse comercializate sub mărcile Avi-Top-Cinci Stele și 1001 Specialități. Facilitățile Avi-Top sunt certificate ISO 9001, 14001 și 22000.

 

Pe lângă principalele sale canale de distribuție, printre care se numără principalii comercianți cu amănuntul și segmentul HoReCa, Avi-Top își desfășoară propria rețea de distribuție, care cuprinde aproximativ 30 de magazine în România și Republica Moldova. Majoritatea punctelor de vânzare cu amănuntul care vând produsele Avi-Top sunt situate în nord-estul României.

 

Avi-Top face parte din grupul Kosarom, din România, care cuprinde trei companii: Avi-Top, fabrica de prelucrare a cărnii, Kosarom, care oferă produse din carne de pasăre și carne de porc, precum și producția de porci Suinprod. Grupul este controlat de familia Apostol, informează GlobalMeatNews.

Succes deosebit al companiei Doripesco la Berlin, urmează Dubai!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 31 ianuarie 2018

(Comunicat) In perioada 19 - 28 ianuarie 2018 produsele companiei Doripesco au fost prezentate in cadrul celei de a 83-a editii a expozitiei internationale „Saptamana Verde”, Berlin, Germania.   Acest eveniment este dedicat agriculturii, horticulturii si industriei alimentare. In cadrul lui se reunesc anual zeci de mii de...

Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu, la GruneWoche-Berlin
Autor: meatmilk  /   joi, 25 ianuarie 2018

(Comunicat) Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu este prezentă în cadrul expoziției internaționale „Săptămâna Verde”, acolo unde expune singurul produs crud-uscat din România cu Indicație Geografică Protejată.   Expoziția are loc în perioada 19 – 28 ianuarie în Berlin, Germania, eveniment la care Bulgaria...