Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

GobalMeatNews: Avi-Top va investi 6 milioane de euro în modernizare

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 31 ianuarie, 2018

Referindu-se la Industria de procesare a cărnii din România, publicația de circulație internațională GlobalMeatNews evidențiază activitatea companiei Avi-Top, aceea care intenționează să investească 6 milioane de euro pentru a-și moderniza capacitatea de producție, urmând să-și crească semnificativ veniturile.

 

În acest sens, domnul Ciprian Postolache, Director de Vânzări al companiei, a declarat: „Rezultatele noastre financiare bune sunt rezultatul investitiilor pe care le-am facut in trecut”. Potrivit planului, investițiile trebuie să permită companiei Avi-Top să-și majoreze vânzările cu până la 65% în următorii doi ani, potrivit Postolache.

 

În 2017, compania românească a generat venituri de aproximativ 15 milioane de euro. În cazul în care proiectul de expansiune aduce rezultatele așteptate, Avi-Top ar putea crește această valoare la aproximativ 24,75 milioane de euro, în doi ani.

 

Situată in județul Iasi din nord-estul Romaniei, compania informează că portofoliul său cuprinde o gamă largă de produse avicole care cuprind fileuri, piept, aripi, pulpe și alte produse comercializate sub mărcile Avi-Top-Cinci Stele și 1001 Specialități. Facilitățile Avi-Top sunt certificate ISO 9001, 14001 și 22000.

 

Pe lângă principalele sale canale de distribuție, printre care se numără principalii comercianți cu amănuntul și segmentul HoReCa, Avi-Top își desfășoară propria rețea de distribuție, care cuprinde aproximativ 30 de magazine în România și Republica Moldova. Majoritatea punctelor de vânzare cu amănuntul care vând produsele Avi-Top sunt situate în nord-estul României.

 

Avi-Top face parte din grupul Kosarom, din România, care cuprinde trei companii: Avi-Top, fabrica de prelucrare a cărnii, Kosarom, care oferă produse din carne de pasăre și carne de porc, precum și producția de porci Suinprod. Grupul este controlat de familia Apostol, informează GlobalMeatNews.

Centenarul Marii Uniri-Mesajul companiei Testo
Autor: meatmilk  /   joi, 29 noiembrie 2018

Testo România, filiala locală a producătorului german Testo SE& Co KGaA, activează pe piața românească începând cu 2012 având sediul central la Cluj Napoca.   Încă de la inființare am încercat să venim în ajutorul clienților atât cu produse și servicii de calitate cât și cu personal calificat care să poată...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Agricola Bacău
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

„Misiunea noastră, a celor de la AGRICOLA, este ca, prin calitatea și diversitatea produselor oferite, prin ceea ce facem zi de zi, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor consumatorilor, angajaților, acționarilor și partenerilor noștri.   Brandul Grupului AGRICOLA ”Neam de gospodari ” aduce în discuţie moştenirea...