Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Golden fish fingers: cand mancatul sanatos se afla in varful baghetei tale… de peste

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fish Fingers este principalul produs al Frosta, o compania germana care si-a inceput activitatea in Romania acum 10 ani si a devenit lider pe piata de produse semi-preparate congelate din peste.

Golden Fish Fingers contin 100% file de peste, cu un invelis crocant, fara oase. Baghetele de peste sunt o sursa bogata in proteine si fosfor. Acestea pot fi preparate in cuptor, fara ulei, fiind, astfel, optiunea perfecta pentru o masa sanatoasa pentru adultisi copii.

„Brandul Frosta stabileste noi standarde in ceea ce priveste calitatea ingredientelor folosite in timpul procesului de productie. Pentru a asigura produse de calitate superioara, compania Frosta aplica regula congelarii pestelui in maxim 10 – 12 de ore de la capturare, la bordul navei, mentinand astfel, gustul uimitor de peste proaspatsi valorile nutritive, cat mai mult timp posibil”, specifica Adam Basa³aj, director general al Frosta.

Frosta este o companie europeana producatoare de produse congelate, oferind peste, legume, mancaruri gatite, produse de pui si foietaje congelate. Compania este originara in Germania, iar in prezent, isi distribuie produsele pe toate pietele europene. In Romania, Frosta este lider de piata pe sectorul – peste congelat. In tara noastra produsele Frosta sunt distribuite prin intermediul societatii Agroalim Distribution.

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...