Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Golden fish fingers: cand mancatul sanatos se afla in varful baghetei tale… de peste

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fish Fingers este principalul produs al Frosta, o compania germana care si-a inceput activitatea in Romania acum 10 ani si a devenit lider pe piata de produse semi-preparate congelate din peste.

Golden Fish Fingers contin 100% file de peste, cu un invelis crocant, fara oase. Baghetele de peste sunt o sursa bogata in proteine si fosfor. Acestea pot fi preparate in cuptor, fara ulei, fiind, astfel, optiunea perfecta pentru o masa sanatoasa pentru adultisi copii.

„Brandul Frosta stabileste noi standarde in ceea ce priveste calitatea ingredientelor folosite in timpul procesului de productie. Pentru a asigura produse de calitate superioara, compania Frosta aplica regula congelarii pestelui in maxim 10 – 12 de ore de la capturare, la bordul navei, mentinand astfel, gustul uimitor de peste proaspatsi valorile nutritive, cat mai mult timp posibil”, specifica Adam Basa³aj, director general al Frosta.

Frosta este o companie europeana producatoare de produse congelate, oferind peste, legume, mancaruri gatite, produse de pui si foietaje congelate. Compania este originara in Germania, iar in prezent, isi distribuie produsele pe toate pietele europene. In Romania, Frosta este lider de piata pe sectorul – peste congelat. In tara noastra produsele Frosta sunt distribuite prin intermediul societatii Agroalim Distribution.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...