Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Golden fish fingers: cand mancatul sanatos se afla in varful baghetei tale… de peste

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fish Fingers este principalul produs al Frosta, o compania germana care si-a inceput activitatea in Romania acum 10 ani si a devenit lider pe piata de produse semi-preparate congelate din peste.

Golden Fish Fingers contin 100% file de peste, cu un invelis crocant, fara oase. Baghetele de peste sunt o sursa bogata in proteine si fosfor. Acestea pot fi preparate in cuptor, fara ulei, fiind, astfel, optiunea perfecta pentru o masa sanatoasa pentru adultisi copii.

„Brandul Frosta stabileste noi standarde in ceea ce priveste calitatea ingredientelor folosite in timpul procesului de productie. Pentru a asigura produse de calitate superioara, compania Frosta aplica regula congelarii pestelui in maxim 10 – 12 de ore de la capturare, la bordul navei, mentinand astfel, gustul uimitor de peste proaspatsi valorile nutritive, cat mai mult timp posibil”, specifica Adam Basa³aj, director general al Frosta.

Frosta este o companie europeana producatoare de produse congelate, oferind peste, legume, mancaruri gatite, produse de pui si foietaje congelate. Compania este originara in Germania, iar in prezent, isi distribuie produsele pe toate pietele europene. In Romania, Frosta este lider de piata pe sectorul – peste congelat. In tara noastra produsele Frosta sunt distribuite prin intermediul societatii Agroalim Distribution.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...