Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Golden fish fingers: cand mancatul sanatos se afla in varful baghetei tale… de peste

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fish Fingers este principalul produs al Frosta, o compania germana care si-a inceput activitatea in Romania acum 10 ani si a devenit lider pe piata de produse semi-preparate congelate din peste.

Golden Fish Fingers contin 100% file de peste, cu un invelis crocant, fara oase. Baghetele de peste sunt o sursa bogata in proteine si fosfor. Acestea pot fi preparate in cuptor, fara ulei, fiind, astfel, optiunea perfecta pentru o masa sanatoasa pentru adultisi copii.

„Brandul Frosta stabileste noi standarde in ceea ce priveste calitatea ingredientelor folosite in timpul procesului de productie. Pentru a asigura produse de calitate superioara, compania Frosta aplica regula congelarii pestelui in maxim 10 – 12 de ore de la capturare, la bordul navei, mentinand astfel, gustul uimitor de peste proaspatsi valorile nutritive, cat mai mult timp posibil”, specifica Adam Basa³aj, director general al Frosta.

Frosta este o companie europeana producatoare de produse congelate, oferind peste, legume, mancaruri gatite, produse de pui si foietaje congelate. Compania este originara in Germania, iar in prezent, isi distribuie produsele pe toate pietele europene. In Romania, Frosta este lider de piata pe sectorul – peste congelat. In tara noastra produsele Frosta sunt distribuite prin intermediul societatii Agroalim Distribution.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...