Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Golinharris administreaza contul de comunicare al transavia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform curierulnational.ro, Transavia, liderul pietei locale a carnii de pasare, a numit GolinHarris ca partener pentru construirea strategiei sale de comunicare si media relations.

„Cand spui Transavia, spui una dintre cele mai respectate si valoroase initiative antreprenoriale autohtone. Spui reputatie de lider nedisputat. Spui 20 de ani de afaceri la varf. Exista multe similitudini intre valorile Transavia si valorile GolinHarris, la nivel de onestitate, perseverenta, competitivitate si disciplina.

Ce poate fi mai frumos si motivant decat sa lucrezi cu cei mai buni?”, a declarat Hortensia Nastase, Managing Partner GolinHarris Bucuresti. Fondatorul si directorul general Transavia este dr. ing. Ioan Popa, arhitectul celei mai performante companii cu sistem integrat de crestere, procesare si comercializare a produselor din pui din Romania.
Produsele Transavia sunt prezente pe piata interna in procent de 75% in marile lanturi de retail prin brandurile Fragedo si Papane.

Transavia este prezenta si pe piata internationala, prin exporturile realizate in tari din Comunitatea Europeana (inclusiv Marea Britanie) si Orientul Apropiat.

„Transavia este cel mai important producator de carne din Romania, producem peste 50.000 tone de carne de pasare in fermele proprii din mai multe regiuni transilvanene, iar cei 20 de ani de activitate pe piata avicola din Romania ne atesta calitatea incontestabila de lideri”, a afirmat Ioan Popa, Directorul General al companiei.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...