Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Golinharris administreaza contul de comunicare al transavia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform curierulnational.ro, Transavia, liderul pietei locale a carnii de pasare, a numit GolinHarris ca partener pentru construirea strategiei sale de comunicare si media relations.

„Cand spui Transavia, spui una dintre cele mai respectate si valoroase initiative antreprenoriale autohtone. Spui reputatie de lider nedisputat. Spui 20 de ani de afaceri la varf. Exista multe similitudini intre valorile Transavia si valorile GolinHarris, la nivel de onestitate, perseverenta, competitivitate si disciplina.

Ce poate fi mai frumos si motivant decat sa lucrezi cu cei mai buni?”, a declarat Hortensia Nastase, Managing Partner GolinHarris Bucuresti. Fondatorul si directorul general Transavia este dr. ing. Ioan Popa, arhitectul celei mai performante companii cu sistem integrat de crestere, procesare si comercializare a produselor din pui din Romania.
Produsele Transavia sunt prezente pe piata interna in procent de 75% in marile lanturi de retail prin brandurile Fragedo si Papane.

Transavia este prezenta si pe piata internationala, prin exporturile realizate in tari din Comunitatea Europeana (inclusiv Marea Britanie) si Orientul Apropiat.

„Transavia este cel mai important producator de carne din Romania, producem peste 50.000 tone de carne de pasare in fermele proprii din mai multe regiuni transilvanene, iar cei 20 de ani de activitate pe piata avicola din Romania ne atesta calitatea incontestabila de lideri”, a afirmat Ioan Popa, Directorul General al companiei.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...