Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Golinharris administreaza contul de comunicare al transavia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform curierulnational.ro, Transavia, liderul pietei locale a carnii de pasare, a numit GolinHarris ca partener pentru construirea strategiei sale de comunicare si media relations.

„Cand spui Transavia, spui una dintre cele mai respectate si valoroase initiative antreprenoriale autohtone. Spui reputatie de lider nedisputat. Spui 20 de ani de afaceri la varf. Exista multe similitudini intre valorile Transavia si valorile GolinHarris, la nivel de onestitate, perseverenta, competitivitate si disciplina.

Ce poate fi mai frumos si motivant decat sa lucrezi cu cei mai buni?”, a declarat Hortensia Nastase, Managing Partner GolinHarris Bucuresti. Fondatorul si directorul general Transavia este dr. ing. Ioan Popa, arhitectul celei mai performante companii cu sistem integrat de crestere, procesare si comercializare a produselor din pui din Romania.
Produsele Transavia sunt prezente pe piata interna in procent de 75% in marile lanturi de retail prin brandurile Fragedo si Papane.

Transavia este prezenta si pe piata internationala, prin exporturile realizate in tari din Comunitatea Europeana (inclusiv Marea Britanie) si Orientul Apropiat.

„Transavia este cel mai important producator de carne din Romania, producem peste 50.000 tone de carne de pasare in fermele proprii din mai multe regiuni transilvanene, iar cei 20 de ani de activitate pe piata avicola din Romania ne atesta calitatea incontestabila de lideri”, a afirmat Ioan Popa, Directorul General al companiei.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...