Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Grătar de mici, curăţat cu o mătură spălată într-o baltă

Autor: Meat MIlkmarți, 26 august, 2014

 

Un comerciant din Satu Mare, prezent la „Zilele municipiului Bistriţa” cu o tarabă cu mici, a fost sancţionat de Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bistriţa-Năsăud cu 600 lei, după ce un angajat de-al său a fost filmat în timp ce curăţa grătarul cu o mătură pe care o uda într-o baltă formată în urma ploii.

Patronul firmei din Satu Mare a recunoscut că imaginile sunt reale şi că în ele apare un angajat de-al său care se foloseşte de apa dintr-o baltă pentru a înmuia mătura cu care curăţă grătarul, potrivit voceatransilvaniei.ro. Totuşi, el a susţinut în faţa autorităţilor că, de fapt, angajatul încerca să stingă cărbunii şi că grătarul a fost ulterior curăţat şi igienizat.

Chiar dacă inspectorii DSVSA Bistriţa-Năsăud nu au găsit neconformităţi în ceea ce priveşte actele firmei şi produsele comercializate, au aplicat o amendă de 600 de lei pentru nerespectarea procedurii de igienizare. (Mai multe, pe www.evz.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...