Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Greutatea animalelor si pasarilor destinate sacrificarii pentru consum

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Greutatea animalelor si pasarilor destinate sacrificarii pentru consum a scazut cu 9,6%, respectiv 138.000 tone in anul 2010 comparativ cu anul precedent.

Scaderile au provenit de la bovine, cu -22,3%, de la pasari cu -8,8%, de la porcine cu -5,5% si de la ovine si caprine cu -3,8%. In acelasi timp, productia totala de lapte a fost cu 12,9% mai mica, cea de lana a scazut cu 8,5% iar productia totala de oua s-a redus cu 0,2%.

In anul 2010, comparativ cu anul 2009, structura pe sortimente a productiei de carne a inregistrat urmatoarele fenomene: a crescut ponderea productiei de carne de porcine (+1,9 puncte procentuale), de ovine si caprine (+0,4 puncte procentuale), de pasare (+0.3 puncte procentuale) si a scazut ponderea productiei de carne de bovine (-2,6 puncte procentuale).(Biroul de Presa al INS)

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...