Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Greutatea animalelor si pasarilor destinate sacrificarii pentru consum

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Greutatea animalelor si pasarilor destinate sacrificarii pentru consum a scazut cu 9,6%, respectiv 138.000 tone in anul 2010 comparativ cu anul precedent.

Scaderile au provenit de la bovine, cu -22,3%, de la pasari cu -8,8%, de la porcine cu -5,5% si de la ovine si caprine cu -3,8%. In acelasi timp, productia totala de lapte a fost cu 12,9% mai mica, cea de lana a scazut cu 8,5% iar productia totala de oua s-a redus cu 0,2%.

In anul 2010, comparativ cu anul 2009, structura pe sortimente a productiei de carne a inregistrat urmatoarele fenomene: a crescut ponderea productiei de carne de porcine (+1,9 puncte procentuale), de ovine si caprine (+0,4 puncte procentuale), de pasare (+0.3 puncte procentuale) si a scazut ponderea productiei de carne de bovine (-2,6 puncte procentuale).(Biroul de Presa al INS)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...