Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Grigore horoi, agricola bacau: „puiul fericit” reprezinta 10% din vanzarile de carne refrigerata ale companiei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Puiul Fericit, produs lansat de Agricola Bacau, unul dintre principalii jucatori pe piata carnii de pasare din Roamania la inceputul lunii iulie, a atins deja 10% din vanzarile de carne refrigerata ale producatorului, conform reprezentantilor companiei.

Interesul tot mai crescut al consumatorilor pentru o alimentatie sanatoasa prezinta un potential semnificativ de crestere in urmatorii ani. Trendul vanzarilor de Pui Fericit, atat sub forma de carcasa, cat si sub forma pieselor transate (Piept dezosat, Pulpe, Aripi sau Carne pentru ciorbita, Ciocanele si Pulpe superioare) este unul crescator de la o luna la alta. Daca intr-o prima faza estimam ca Puiul Fericit va creste vanzarile Agricola Bacau de carcasa de pui cu 5%, la aproape trei luni de la lansare acesta reprezinta 10% din vanzarile Agricola Bacau de carne refrigerata, a declarat Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau.

Reprezentantul companiei a precizat ca s-a decis popularizarea la o scara mult mai larga a produsului, printr-o campanie ATL. Campania Crestem doar pui fericiti, dezvoltata impreuna cu Tempo Media, se va derula in perioada 30 septembrie – 31 octombrie si este sustinuta prinn doua spoturi TV, de 30 secunde si, respectiv, 10 secunde. Puiul fericit, sub forma de carcasa si piese transate, este comercializat in retelele Real, Carrefour, Kaufland, Metro, Selgros, Penny Market, Pludi si Cora, precum si in magazinele proprii Agricola Bacau.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...