Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Grigore horoi, agricola bacau: „puiul fericit” reprezinta 10% din vanzarile de carne refrigerata ale companiei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Puiul Fericit, produs lansat de Agricola Bacau, unul dintre principalii jucatori pe piata carnii de pasare din Roamania la inceputul lunii iulie, a atins deja 10% din vanzarile de carne refrigerata ale producatorului, conform reprezentantilor companiei.

Interesul tot mai crescut al consumatorilor pentru o alimentatie sanatoasa prezinta un potential semnificativ de crestere in urmatorii ani. Trendul vanzarilor de Pui Fericit, atat sub forma de carcasa, cat si sub forma pieselor transate (Piept dezosat, Pulpe, Aripi sau Carne pentru ciorbita, Ciocanele si Pulpe superioare) este unul crescator de la o luna la alta. Daca intr-o prima faza estimam ca Puiul Fericit va creste vanzarile Agricola Bacau de carcasa de pui cu 5%, la aproape trei luni de la lansare acesta reprezinta 10% din vanzarile Agricola Bacau de carne refrigerata, a declarat Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau.

Reprezentantul companiei a precizat ca s-a decis popularizarea la o scara mult mai larga a produsului, printr-o campanie ATL. Campania Crestem doar pui fericiti, dezvoltata impreuna cu Tempo Media, se va derula in perioada 30 septembrie – 31 octombrie si este sustinuta prinn doua spoturi TV, de 30 secunde si, respectiv, 10 secunde. Puiul fericit, sub forma de carcasa si piese transate, este comercializat in retelele Real, Carrefour, Kaufland, Metro, Selgros, Penny Market, Pludi si Cora, precum si in magazinele proprii Agricola Bacau.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...