Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gripa aviara imbolnaveste cea mai mare regiune avicola a japoniei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cea mai mare regiune avicola a Japoniei este afectata de o epidemie de gripa aviara care a antrenat deja sacrificarea a peste 400.000 de pui in prefectura vecina Miyazaki, pe insula Kyushu, in sud-vestul arhipelagului nipon, a declarat un responsabil local, citat de AFP.

Autoritatile din Kagoshima au ordonat eliminarea a 8.600 de pui si au interzis deplasarea a 5,22 de milioane de pasari pe raza a 10 km in jurul unei ferme in care peste 200 de pui au fost gasiti morti.

In prefectura vecina, Miyazaki, doua crescatorii au fost afectate de virusul H5 de la inceputul anului si autoritatile au decis uciderea a 420.000 de pasari. Prefectura Kagoshima a produs in 2009 cea mai mare cantitate de carne de pui in Japonia, a indicat agentia de presa Jiji.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...