Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Gripa aviara imbolnaveste cea mai mare regiune avicola a japoniei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cea mai mare regiune avicola a Japoniei este afectata de o epidemie de gripa aviara care a antrenat deja sacrificarea a peste 400.000 de pui in prefectura vecina Miyazaki, pe insula Kyushu, in sud-vestul arhipelagului nipon, a declarat un responsabil local, citat de AFP.

Autoritatile din Kagoshima au ordonat eliminarea a 8.600 de pui si au interzis deplasarea a 5,22 de milioane de pasari pe raza a 10 km in jurul unei ferme in care peste 200 de pui au fost gasiti morti.

In prefectura vecina, Miyazaki, doua crescatorii au fost afectate de virusul H5 de la inceputul anului si autoritatile au decis uciderea a 420.000 de pasari. Prefectura Kagoshima a produs in 2009 cea mai mare cantitate de carne de pui in Japonia, a indicat agentia de presa Jiji.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...