Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gripa aviara in hong kong

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Autoritatile din Hong Kong au sacrificat aproape 20.000 de pasari, in ultimele trei saptamani, dupa ce virusul mortal H5N1 a fost descoperit in interiorul unei carcase de pui.

Conform publicatiei de profil Meat Proces, operatiunile de sacrificare au fost efectuate de catre Departamentul de Conservare Agricultura si Pescuit din Hong Kong (AFDC), cu ajutorul asociatiilor agricole, rezultand din aceasta actiune preventiva 19.451 pasari sacrificate: 15.569 pui, 1.950 fazani, 810 porumbei si 1.122 gaini matasoase(ouatoare asiatice de curte).

Pasarea infectata a fost descoperita intr-un supermarket, dar nu este clar inca daca e vorba de un pui broiller importat sau survenit dintr-o ferma locala. Pietele au fost inchise, urmand sa fie redeschise in baza certificatelor de igienizare si dezinfectie. AFDC a controlat toate cele 30 de ferme existente pe teritoriul Hong Kong, dar nu au fost descoperite anomalii. (TS)

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....