Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Gripa de newscastle ameninta crescatorii de pasari din minnesota

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

O tulpina a virusului care provoaca Gripa de Newscastle este, cel mai probabil, vinovata de moartea a sute de pasari in Minnesota, SUA, si ameninta avicultorii din zona, scrie presa internationala.

Acest virus, responsabil de moartea a peste 1000 de pescarusi si mai mult de 500 de cormorani numai in aceasta vara, a fost confirmat de National Wildlife Health Center din Madison.

Avicultorii sunt sfatuiti sa isi supravegheze cu atentie efectivele pentru a observa simtomele acestei boli care cauzeaza paralizia partiala sau totala a pasarilor. Pana la acest moment nu s-au raportat cazuri de Gripa de Newscastle la pasarile domestice.

Pizza Hut aniversează 25 de ani de prezență în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 6 decembrie 2019

În decembrie 1994 se deschidea primul restaurant Pizza Hut din România, în București, pe Calea Dorobanților. Acesta a devenit rapid un brand recunoscut pentru pizza și paste, iar, de atunci și până în prezent, Pizza Hut s-a reinventat constant, din dorința de a veni în întâmpinarea consumatorilor, în aceleași standarde calitative...

Deloitte: Directiva UE PSD 2, catalizator sau frână în calea comerțului online?
Autor: meatmilk  /   joi, 5 decembrie 2019

Material de opinie de Andreea Șerban, Senior Managing Associate, Lorena Roșia, Senior Associate, și Geanina Stîngaciu, Associate, Reff & Asociaţii   Directiva PSD 2 transformă modul în care se va efectua plata cumpărăturilor online. Transpusă în legislația națională prin Legea nr. 209/2019 privind serviciile de plată,...