Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Gripa de newscastle ameninta crescatorii de pasari din minnesota

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

O tulpina a virusului care provoaca Gripa de Newscastle este, cel mai probabil, vinovata de moartea a sute de pasari in Minnesota, SUA, si ameninta avicultorii din zona, scrie presa internationala.

Acest virus, responsabil de moartea a peste 1000 de pescarusi si mai mult de 500 de cormorani numai in aceasta vara, a fost confirmat de National Wildlife Health Center din Madison.

Avicultorii sunt sfatuiti sa isi supravegheze cu atentie efectivele pentru a observa simtomele acestei boli care cauzeaza paralizia partiala sau totala a pasarilor. Pana la acest moment nu s-au raportat cazuri de Gripa de Newscastle la pasarile domestice.

Costițe americane
Autor: meatmilk  /   vineri, 21 februarie 2020

Cum, adică, de ce să vorbim despre costițele americane? Pentru că, pur și simplu, sunt delicioase și pentru că rețetele de peste ocean ar trebui să fie adoptate și de europeni, dar, în primul rând, de români.   Când porcul e la putere   Ca să fim mai exacți, trebuie să spunem că vorbim despre costițele de...

Seminar privind promovarea produselor agricole și alimentare organizat la MADR
Autor: meatmilk  /   joi, 20 februarie 2020

La sediul MADR a avut loc seminarul „INFO DAY – Acțiuni de informare și promovare a produselor agricole și alimentare”, organizat de MADR în colaborare cu reprezentanți ai Agenției Executive pentru Consumatori, Sănătate, Agricultură și Alimente (CHAFEA) din cadrul Comisiei Europene.   Secretarul de stat Aurel Simion a...