Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gripa porcina, depistata in sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Autoritatile sanitare americane au solicitat vineri populatiei sa ia masuri de precautie in prezenta porcinelor dupa aparitia mai multor cazuri de gripa porcina la persoane care vizitasera targuri, anunta Mediafax, citat de Recolta.eu.

Dupa detectarea virusului in iulie 2011, 29 de cazuri au fost identificate dintre care 16 in ultimele trei saptamani. Relativ inofensiva – toate persoanele infectate si-au revenit usor si doar trei au fost spitalizate – aceasta gripa afecteaza mai ales copiii.

Virusul nu pare sa fi evoluat pana la punctul in care se transmite cu usurinta la om, insa contine o gena a gripei H1N1 care a afectat milioane de persoane in intreaga lume in 2009 si 2010.

IFFA 2019 – Subiect fierbinte: Tehnologii pentru siguranța alimentelor
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În perioada 4-9 mai 2019, companiile internaționale de vârf vor prezenta cele mai recente tehnologii la IFFA și vor furniza informații despre cele mai importante tendințe și evoluții din industria cărnii. De importanță majoră sunt, mai presus de toate, soluțiile menite să asigure o mai mare siguranță...

După Brexit, EDA anunță o posibilă ”apocalipsă” a laptelui
Autor: Nora Marin  /   vineri, 22 martie 2019

Cu o potențială posibilă de acțiune a Brexit în câteva zile, Asociația Europeană a Lactatelor (EDA) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la impactul potențial asupra industriei europene a produselor lactate.   În timp ce guvernul britanic se luptă cu toate scenariile posibile - să se prăbușească fără înțelegere,...