Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gripa porcina, depistata in sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Autoritatile sanitare americane au solicitat vineri populatiei sa ia masuri de precautie in prezenta porcinelor dupa aparitia mai multor cazuri de gripa porcina la persoane care vizitasera targuri, anunta Mediafax, citat de Recolta.eu.

Dupa detectarea virusului in iulie 2011, 29 de cazuri au fost identificate dintre care 16 in ultimele trei saptamani. Relativ inofensiva – toate persoanele infectate si-au revenit usor si doar trei au fost spitalizate – aceasta gripa afecteaza mai ales copiii.

Virusul nu pare sa fi evoluat pana la punctul in care se transmite cu usurinta la om, insa contine o gena a gripei H1N1 care a afectat milioane de persoane in intreaga lume in 2009 si 2010.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...