Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Gripa porcina, depistata in sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Autoritatile sanitare americane au solicitat vineri populatiei sa ia masuri de precautie in prezenta porcinelor dupa aparitia mai multor cazuri de gripa porcina la persoane care vizitasera targuri, anunta Mediafax, citat de Recolta.eu.

Dupa detectarea virusului in iulie 2011, 29 de cazuri au fost identificate dintre care 16 in ultimele trei saptamani. Relativ inofensiva – toate persoanele infectate si-au revenit usor si doar trei au fost spitalizate – aceasta gripa afecteaza mai ales copiii.

Virusul nu pare sa fi evoluat pana la punctul in care se transmite cu usurinta la om, insa contine o gena a gripei H1N1 care a afectat milioane de persoane in intreaga lume in 2009 si 2010.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...