Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Grupare infracționala specializată în înșelăciuni cu terenuri agricole, destructurată

Autor: Ilie Stoianvineri, 27 septembrie, 2013

In cursul zilei de ieri, politistii timiseni, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 7 perchezitii domiciliare, pe raza judetului Timis, in scopul destructurarii unei grupari infractionale specializate in inselaciuni cu terenuri agricole. Trei suspecti au fost depistati in flagrant de politisti in timp ce se pregateau sa incheie o tranzactie.

Astazi, 25 septembrie a.c., politistii de investigatii criminale – Politia Municipiului Timisoara si politisti specializati in combaterea criminalitatii organizate – B.C.C.O. Timisoara, beneficiind de sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 7 perchezitii pe raza judetului Timis in scopul destructurarii unei grupari infractionale specializata in inselaciuni cu terenuri agricole.

In cursul diminetii, politistii i-au depistat, in flagrant, pe trei dintre membrii gruparii in timp ce se pregateau sa incheie o tranzactie cu un teren agricol in valoare de 9000 de euro.

In fapt, in perioada 2012 – 2013, cei 7 membrii ai gruparii ar fi inselat, prin tranzactii cu terenuri agricole, mai multe persoane.

Suspectii, coordonati de un barbat, de 27 de ani, ar fi indus in eroare persoanele vatamate folosindu-se de inscrisuri (titluri de proprietate, adeverinte, certificate fiscale, etc.) falsificate pentru perfectarea tranzactiilor notariale.

Prejudiciul creat de acestia este estimat la 250.000 de euro.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Timisoara pentru audieri, fiind cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale, fals sub semnatura privata si uz de fals.

Actiunea a beneficiat de sprijinul tehnic si informativ al Directiei de Operatiuni Speciale – I.G.P.R. si D.I.P.I. (Serviciul de presă al IGPR)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...