Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL

Autor: meatmilkvineri, 12 octombrie, 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.

 

Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada 21-25 octombrie 2018, unde sunt așteptați peste 160 000 de vizitatori internaționali și 7 200 de expozanți din 105 țări participante. Organizat o dată la doi ani, competiția dezvăluie cele mai inovatoare produse alimentare prezentate de expozanții SIAL.

 

Participarea la acest eveniment reprezintăîncăo oportunitate esențială de a câștiga vizibilitatea, de aconstrui contacte și de a identifica oportunități de dezvoltarepentru export.

 

Grupul de firme Safir va face cunoscută astfel rețeta de familie, care îi ajută să crească pui sănătoși și responsabili de peste 27 ani și să creeze preparate și semipreparate doar din carne pură și condimente naturale: gustul adevărat de pui, obținut doar din carne pură, cu poftă de viață și pasiune pentru lucrul bine făcut.

 

”Suntem bucuroși să vedem că produsele abatorului Safir, doar din carne pură,care respectă legislația actuală, fiind fără hormoni de creștere, fără făinuri de origine animală și fără aditivi alimentari sunt apreciate la export șică valorile care ne reprezintă sunt remarcate: ne preocupă în primul rând siguranța alimetară, investim continuu în dezvoltarea lanțului integratși nu folosim tehnici de procesare ulterioară a cărnii, ea este neinjectată, de aceea garantăm siguranța maximăa produselor.” –declară Anca Obreja, responsabil comunicare.

 

Obiectivele declarate ale participării la acest târg sunt identificarea de noi parteneri de afaceri, consolidarea parteneriatelor existente și identificarea tendințelor pieței de profil.

 

De-a lungul anilor, Grupul de firme Safirși-a consolidat poziția pe piața de export, fiind un partener de încredere atât pentru importanți jucători din segmentul HoReCa, cât și pentru marile lanțuri de magazine internaționale prezente în România, datorită calității produselor și a investițiilor permanente în parteneriate durabile, noi tehnologii, diversificarea portofoliului de produse și extindere pe noi piețe de desfacere.

 

În prezent, peste 15 % din producția anuală Safir este exportată în țări precum Bulgaria, Malta, Italia, Estonia, Austria, Olanda, Cipru, Grecia, Germania, Georgia și Kosovo.

Gordon Prod nu va lipsi de la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 10 mai 2019

Prestigioasa companie de procesare a laptelui, Gordon Prod, din Harghita, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Meat.Milk, evenimentul central al sectoarelor de carne și lapte ale României, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum își caracterizează activitatea firma...

Romprix sărbătorește 25 de ani de activitate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 8 mai 2019

Romprix, companie care va participa la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, împinește 25 de ani de activitate la cel mai înalt nivel, fiind unul dintre liderii din domeniul printului flexo și digital.   Cu o experienta de 25 de...