Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Grupul de firme Safir se pregătește pentru prima participare la Anuga

Autor: meatmilkvineri, 6 septembrie, 2019

(Comunicat) Grupul de firme Safir participă în toamna anului 2019 la Târgul Anuga, cel mai important târg de produse alimentare, fixându-și ca obiective  întâlnirea cu clienții externi, analiza pieței și a tendințelor din industria cărnii, dar și identificarea de noi clienți și furnizori.

 

Târgul Anuga 2019 va avea loc la Koln, Germania, în cadrul Complexului Expozițional Koelnmesse (al cincilea ca mărime din lume), în perioada 5-9 octombrie 2019.

 

Participarea la Anuga, o experientă plină de avantaje

 

Cu o tradiție de aproape un secol, Anuga s-a dovedit  a fi un eveniment de importanță maximă pentru producători, participarea reprezentând atât o experiență interesantă, cât și posibilitatea de a explora trendurile,  inovațiile tehnologice din industria în care activează și de a lega viitoare posibile parteneriate.

 

Grupul de firme Safir va participa la Anuga prin accesarea programelor naționale de promovare a exporturilor, programe care ajută producătorii români să se dezvolte la nivel internațional, facilitând exporturile și participarea la târguri/expoziții relevante din afara țării.

 

Grupul de firme Safir duce mai departe tradiția gustului românesc

 

Avantajele participării Grupului de firme Safir la acest eveniment expoziţional de mare amploare sunt reprezentate deposibilitatea de promovare, de creştere a vizibilităţii şi a credibilităţii ca producător român, dar și de contactul direct cu tendințele pieţei şi aşteptările clienţilor, un aspect extraordinar de important pentru o dezvoltare continuă, bazată pe alegeri inspirate.

 

Ca producător de carne cu gust adevărat de pui, Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu 28 ani de experiență în industria cărnii, este un partener de încredere, atât pentru importanți jucători din segmentul HoReCa, cât și pentru marile lanțuri de magazine internaționale prezente în România.

 

Tradiția gustului adevărat de pui, păstrată de 28 ani, la Safir acasă

 

Respectul pentru hrana sănătoasă și calitate, grija pentru dezvoltarea armonioasă a generațiilor viitoare și transparența în tot ceea ce fac sunt valori care reprezintă și care ghidează lanțul valoric Safir.

 

Însă cea mai importantă carte de vizită sunt puii crescuți cu mâinele curate, cu grijă și responsabilitate, de la bobul de porumb cu care sunt hrăniți și până la siguranța în care ajung pe mesele familiilor.

 

Produsele abatorului Safir sunt așa cum trebuie să fie, corect prelucrate și ambalate, cu grijă și responsabilitate, iar din informațiile despre carnea de pui oferite transparent, din deschiderea către parteneri și din recomandările acestora, recomandări care stau la baza deciziilor viitoare, derivă încrederea consumatorilor și a comercianților în gama completă de produse ale Grupului de firme Safir.

 

Află mai multe despre Grupul de firme Safir: www.safir.ro

Sergiana a sărbătorit 20 de ani de afaceri în HoReCa
Autor: meatmilk  /   luni, 26 august 2019

(Comunicat) În luna Sergiana a spus La Mulţi Ani, Ceasu’ Rău! şi a sărbătorit 20 de ani de când a preluat terasa bătrânului restaurant cu acest nume.   Era prima implicare a Grupului în industria ospitalităţii, iar auspiciile nu păreau promiţătoare, locul părând mai degrabă o ruină părăsită. Rememorând...

În S1, afacerile Grupului AGRICOLA au crescut cu 7 %
Autor: meatmilk  /   joi, 1 august 2019

(Comunicat) În primele 6 luni ale anului 2019 Grupul de firme AGRICOLA înregistrează o creștere a cifrei de afaceri de aproape 7% față de perioada similară a anului trecut, ajungând la 364,722 milioane de lei (în contextul în care anul trecut AGRICOLA a făcut exit din activitatea de retail de proximitate, iar la începutul acestui an a...