Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Grupul de firme Safir se pregătește pentru prima participare la Anuga

Autor: meatmilkvineri, 6 septembrie, 2019

(Comunicat) Grupul de firme Safir participă în toamna anului 2019 la Târgul Anuga, cel mai important târg de produse alimentare, fixându-și ca obiective  întâlnirea cu clienții externi, analiza pieței și a tendințelor din industria cărnii, dar și identificarea de noi clienți și furnizori.

 

Târgul Anuga 2019 va avea loc la Koln, Germania, în cadrul Complexului Expozițional Koelnmesse (al cincilea ca mărime din lume), în perioada 5-9 octombrie 2019.

 

Participarea la Anuga, o experientă plină de avantaje

 

Cu o tradiție de aproape un secol, Anuga s-a dovedit  a fi un eveniment de importanță maximă pentru producători, participarea reprezentând atât o experiență interesantă, cât și posibilitatea de a explora trendurile,  inovațiile tehnologice din industria în care activează și de a lega viitoare posibile parteneriate.

 

Grupul de firme Safir va participa la Anuga prin accesarea programelor naționale de promovare a exporturilor, programe care ajută producătorii români să se dezvolte la nivel internațional, facilitând exporturile și participarea la târguri/expoziții relevante din afara țării.

 

Grupul de firme Safir duce mai departe tradiția gustului românesc

 

Avantajele participării Grupului de firme Safir la acest eveniment expoziţional de mare amploare sunt reprezentate deposibilitatea de promovare, de creştere a vizibilităţii şi a credibilităţii ca producător român, dar și de contactul direct cu tendințele pieţei şi aşteptările clienţilor, un aspect extraordinar de important pentru o dezvoltare continuă, bazată pe alegeri inspirate.

 

Ca producător de carne cu gust adevărat de pui, Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu 28 ani de experiență în industria cărnii, este un partener de încredere, atât pentru importanți jucători din segmentul HoReCa, cât și pentru marile lanțuri de magazine internaționale prezente în România.

 

Tradiția gustului adevărat de pui, păstrată de 28 ani, la Safir acasă

 

Respectul pentru hrana sănătoasă și calitate, grija pentru dezvoltarea armonioasă a generațiilor viitoare și transparența în tot ceea ce fac sunt valori care reprezintă și care ghidează lanțul valoric Safir.

 

Însă cea mai importantă carte de vizită sunt puii crescuți cu mâinele curate, cu grijă și responsabilitate, de la bobul de porumb cu care sunt hrăniți și până la siguranța în care ajung pe mesele familiilor.

 

Produsele abatorului Safir sunt așa cum trebuie să fie, corect prelucrate și ambalate, cu grijă și responsabilitate, iar din informațiile despre carnea de pui oferite transparent, din deschiderea către parteneri și din recomandările acestora, recomandări care stau la baza deciziilor viitoare, derivă încrederea consumatorilor și a comercianților în gama completă de produse ale Grupului de firme Safir.

 

Află mai multe despre Grupul de firme Safir: www.safir.ro

Pentru Sergiana în 2019, ”Aniversare și Încredere au fost cele mai prețioase cuvinte
Autor: meatmilk  /   joi, 16 ianuarie 2020

Pentru Sergiana, 2019 s-a derulat sub semnul aniversării celor 25 de ani care s-au scurs de la lansarea pe piaţă a primele preparate din carne sub marca Sergiana Poiana Mărului.   Dorinţa de a împărtăşi bucuria acestei sărbători a condus la realizarea unui calendar de  evenimente şi acţiuni aniversare care au marcat...

Doripesco a lansat „la apă” Restaurantul Corabia
Autor: meatmilk  /   joi, 19 decembrie 2019

Sâmbătă, 14 decembrie 2019, a fost o zi încărcată cu emoții pentru membrii echipajului Doripesco, care au lansat „la apă” Restaurantul Corabia.   Cel mai nou restaurant Doripesco, cu o arhitectură în formă de corabie și cu o capacitate de 250 locuri, este situat pe DN13 (E60), Km. 24, în direcția Brașov -...