Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Grupul de firme Safir te așteaptă la standul de la Carnexpo pentru discuții transparente despre carnea de pui

Autor: meatmilkmiercuri, 9 octombrie, 2019

Grupul de firme Safir s-a dezvoltat și a evoluat treptat în industria cărnii din România, dar și din străinătate. Printre obiectivele sale anuale se numără participarea la cele mai importante evenimente din industrie, evenimente ce au loc peste hotare, dar și în România.

 

Vă puteți întâlni cu Grupul de firme Safirîn perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, la Carnexpo, în București, la una dintre cele mai mari expoziții din Sud Estul Europei, din industria cărnii.

 

Beneficiile participării la evenimentul Carnexpo

 

Evenimentul este un bun prilej pentru a face cunoscute produsele și serviciile cu care vrei să fii remarcat pe piață. Obiectivele Grupului de firme Safir, în cadrul acestui târg, sunt stabilirea de noi relații de afaceri, întâlnirea cu clienții externi, aflarea celor mai importante tendințe din industria cărnii și analiza pieței.

 

Pentru Grupul de firme Safir, participarea la asemenea evenimente înseamnă asumarea valorilor sănătoase și a misiunii de a se dezvolta continuu,toate acestea fiind completate de relaţii și parteneriate frumoase și sănătoase.

 

Parteneriate adevărate încă din 1991

 

De-a lungul celor 28 de ani de activitate, Grupul de firme Safir a dezvoltat și consolidat parteneriate puternice, de încredere și de lungă durată, cu o gamălargă de colaboratori din domenii diverse. Din dorința de a face lucruri bune și performanță pe piața alimentară națională și nu numai, Safir face totul cu poftă de viață și grijă pentru ce-i al lor: pui, echipă, natură, parteneri, tradiții.

 

De-a lungul anilor, Grupul de firme Safir și-a consolidat poziția pe piața de export, fiind un partener de încredere atât pentru importanți jucători din segmentul HoReCa, cât și pentru marile lanțuri de magazine internaționale prezente în România.

 

În prezent, peste 15 % din producția anuală a Grupului de firme Safir este exportată în țări precum Bulgaria, Malta, Italia, Estonia, Austria, Olanda, Cipru, Grecia, Germania, Georgia și Kosovo. Prin participarea la Carnexpo, grupul urmărește să dezvolte noi parteneriate și să facă cunoscute beneficiile ce vor veni de pe urma unei colaborări cu aceștia.

 

Investiții permanente pentru a crea plus valoare

 

Din respect pentru client și pentru calitatea produselor oferite, Grupul de firme Safir face eforturi constante și investiții responsabile pentru a îmbunătăți metodele de procesare, verificare și testare.

 

Se urmărește, în primul rând, siguranța alimentară, pentru a crea valoare celor trei brandul care au crescut sub aripa Safir: cel mai amuzant și sincer pui, Deliciosul de Vaslui, preparatele și semipreparatele cu 100% condimente naturale, “Fomică?” și puiul cu o creștere lentă certificat Beter Leven 1 star, Zdravăn Moldovenesc.

 

Datorită calității produselor și a investițiilor permanente în parteneriate durabile, noi tehnologii, diversificarea portofoliului de produse și extindere pe noi piețe de desfacere, Grupul de firme Safir este un jucător sincer și de încredere de pe piața industriei cărnii din România.

 

Dacă vrei să afli mai multe despre activitatea Grupului de firme Safir, îi găsești la Carnexpo, București, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie. Brațele lor sunt mereu deschise și sunt pregătiți să dezbată sincer, transparent, orice subiect din industria cărnii. Le poți urmări și activitatea online intrând aici: www.safir.ro

Nutricia-Danone România are un nou Head of Marketing în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 octombrie 2019

Din această vară, Ana-Maria Duduleanu a preluat poziția de Head of Marketing pentru Nutricia România, divizia de alimentație specializată a companiei Danone. În această calitate, Ana-Maria va coordona brandurile Aptamil și Milupa, precum și proiectele educaționale pentru o alimentație sănătoasă în primii ani de viață, pe care le...

Cornel Cărămizaru, numit Managing Director la FrieslandCampina Spania & Portugalia
Autor: meatmilk  /   miercuri, 25 septembrie 2019

(Comunicat) Dupa un mandat de 4 ani ca Managing Director al FrieslandCampina Romania, Cornel Caramizaru a fost numit Managing Director Spania & Portugalia, mandatul sau incepand cu data de 1 octombrie 2019. Numirea succesorului se va face pana la acea data.   ʺAnul acesta a fost un an record pentru FrieslandCampina Romania si...