Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Grupul finlandez din industria alimentara raporteaza cresteri ale veniturilor in prima jumatate a acestui an

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, grupul de firme din industria procesatoare alimentara, Atria a anuntat o imbunatatire a sustenabilitatii si crestere a veniturilor in prima jumatate a lui 2012 de 5,8 milioane de euro.

Firma finlandeza a inregistrat deasemenea vanzari nete de 841 milioane de euro de la 1 Ianuarie pana la sfarsitul lunii iunie anul acesta. Totusi vanzarile de 333 milioane de euro in primul semestru au fost mai mici cu 0,3 milioane comparabil cu aceeasi perioada din 2011.

Atria informeaza ca aceste cresteri s-au datorat structurii imbunatatite a vanzarilor si noilor maasuri de eficienta implementate impreuna cu preturi mari de vanzare.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...