Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Grupul finlandez din industria alimentara raporteaza cresteri ale veniturilor in prima jumatate a acestui an

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, grupul de firme din industria procesatoare alimentara, Atria a anuntat o imbunatatire a sustenabilitatii si crestere a veniturilor in prima jumatate a lui 2012 de 5,8 milioane de euro.

Firma finlandeza a inregistrat deasemenea vanzari nete de 841 milioane de euro de la 1 Ianuarie pana la sfarsitul lunii iunie anul acesta. Totusi vanzarile de 333 milioane de euro in primul semestru au fost mai mici cu 0,3 milioane comparabil cu aceeasi perioada din 2011.

Atria informeaza ca aceste cresteri s-au datorat structurii imbunatatite a vanzarilor si noilor maasuri de eficienta implementate impreuna cu preturi mari de vanzare.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...