Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Grupul finlandez din industria alimentara raporteaza cresteri ale veniturilor in prima jumatate a acestui an

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, grupul de firme din industria procesatoare alimentara, Atria a anuntat o imbunatatire a sustenabilitatii si crestere a veniturilor in prima jumatate a lui 2012 de 5,8 milioane de euro.

Firma finlandeza a inregistrat deasemenea vanzari nete de 841 milioane de euro de la 1 Ianuarie pana la sfarsitul lunii iunie anul acesta. Totusi vanzarile de 333 milioane de euro in primul semestru au fost mai mici cu 0,3 milioane comparabil cu aceeasi perioada din 2011.

Atria informeaza ca aceste cresteri s-au datorat structurii imbunatatite a vanzarilor si noilor maasuri de eficienta implementate impreuna cu preturi mari de vanzare.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...