Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Grupul finlandez din industria alimentara raporteaza cresteri ale veniturilor in prima jumatate a acestui an

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, grupul de firme din industria procesatoare alimentara, Atria a anuntat o imbunatatire a sustenabilitatii si crestere a veniturilor in prima jumatate a lui 2012 de 5,8 milioane de euro.

Firma finlandeza a inregistrat deasemenea vanzari nete de 841 milioane de euro de la 1 Ianuarie pana la sfarsitul lunii iunie anul acesta. Totusi vanzarile de 333 milioane de euro in primul semestru au fost mai mici cu 0,3 milioane comparabil cu aceeasi perioada din 2011.

Atria informeaza ca aceste cresteri s-au datorat structurii imbunatatite a vanzarilor si noilor maasuri de eficienta implementate impreuna cu preturi mari de vanzare.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...