Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Grupul InterAgro își comasează insolvențele

Autor: Maria Demetriadvineri, 8 iulie, 2016

Firmele din sectorul agricol InterAgro SA și InterAgro SRL, cele mai importante companii din portofoliul omului de afaceri Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați români, astăzi în închisoare, își vor derula în comun procedura de insolvență, prin conexarea dosarelor, conform informațiilor Profit.ro.

 

InterAgro SA și InterAgro SRL au intrat în insolvență la începutul acestui an, după ce au înregistrat, la sfârșitul anului trecut, datorii cumulate de 2,6 miliarde de lei (588 de milioane de euro).

InterAgro SA (cu datorii de 1,2 miliarde de lei acceptate în tabelul preliminar de creanțe) are peste 130 de creditori, iar InterAgro SRL (cu datorii de 1,28 miliarde de lei acceptate) are peste 180 de creditori.

 

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv, în aprilie 2015, la doi ani și șase luni de închisoare în dosarul „Mită pentru PSD, în care a fost găsit vinovat pentru finanțarea ilegală a campaniei electorale din 2009 a candidatului PSD Mircea Geoană. Totodată, Niculae este cercetat în dosarul Romgaz-InterAgro pentru instigare la abuz în serviciu, sustragere de sub sechestru și spălare de bani.

 

După intrarea acestuia în închisoare, InterAgro SA și InterAgro SRL au înregistrat anul trecut afaceri cumulate de 649,6 milioane de lei (144 de milioane de euro), în scădere cu 80,6% față de nivelul din 2014, de 3,35 miliarde de lei (740 de milioane de euro).

 

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...