Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Grupul InterAgro își comasează insolvențele

Autor: Maria Demetriadvineri, 8 iulie, 2016

Firmele din sectorul agricol InterAgro SA și InterAgro SRL, cele mai importante companii din portofoliul omului de afaceri Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați români, astăzi în închisoare, își vor derula în comun procedura de insolvență, prin conexarea dosarelor, conform informațiilor Profit.ro.

 

InterAgro SA și InterAgro SRL au intrat în insolvență la începutul acestui an, după ce au înregistrat, la sfârșitul anului trecut, datorii cumulate de 2,6 miliarde de lei (588 de milioane de euro).

InterAgro SA (cu datorii de 1,2 miliarde de lei acceptate în tabelul preliminar de creanțe) are peste 130 de creditori, iar InterAgro SRL (cu datorii de 1,28 miliarde de lei acceptate) are peste 180 de creditori.

 

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv, în aprilie 2015, la doi ani și șase luni de închisoare în dosarul „Mită pentru PSD, în care a fost găsit vinovat pentru finanțarea ilegală a campaniei electorale din 2009 a candidatului PSD Mircea Geoană. Totodată, Niculae este cercetat în dosarul Romgaz-InterAgro pentru instigare la abuz în serviciu, sustragere de sub sechestru și spălare de bani.

 

După intrarea acestuia în închisoare, InterAgro SA și InterAgro SRL au înregistrat anul trecut afaceri cumulate de 649,6 milioane de lei (144 de milioane de euro), în scădere cu 80,6% față de nivelul din 2014, de 3,35 miliarde de lei (740 de milioane de euro).

 

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...