Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Grupul InterAgro își comasează insolvențele

Autor: Maria Demetriadvineri, 8 iulie, 2016

Firmele din sectorul agricol InterAgro SA și InterAgro SRL, cele mai importante companii din portofoliul omului de afaceri Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați români, astăzi în închisoare, își vor derula în comun procedura de insolvență, prin conexarea dosarelor, conform informațiilor Profit.ro.

 

InterAgro SA și InterAgro SRL au intrat în insolvență la începutul acestui an, după ce au înregistrat, la sfârșitul anului trecut, datorii cumulate de 2,6 miliarde de lei (588 de milioane de euro).

InterAgro SA (cu datorii de 1,2 miliarde de lei acceptate în tabelul preliminar de creanțe) are peste 130 de creditori, iar InterAgro SRL (cu datorii de 1,28 miliarde de lei acceptate) are peste 180 de creditori.

 

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv, în aprilie 2015, la doi ani și șase luni de închisoare în dosarul „Mită pentru PSD, în care a fost găsit vinovat pentru finanțarea ilegală a campaniei electorale din 2009 a candidatului PSD Mircea Geoană. Totodată, Niculae este cercetat în dosarul Romgaz-InterAgro pentru instigare la abuz în serviciu, sustragere de sub sechestru și spălare de bani.

 

După intrarea acestuia în închisoare, InterAgro SA și InterAgro SRL au înregistrat anul trecut afaceri cumulate de 649,6 milioane de lei (144 de milioane de euro), în scădere cu 80,6% față de nivelul din 2014, de 3,35 miliarde de lei (740 de milioane de euro).

 

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...