Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Grupul smithfield a investit in romania peste 600 milioane dolari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un interviu acordat publicatiei de limba engleza The Diplomat, presedintele grupului Smithfield Romania, Bogdan Mihail, a vorbit despre rolul pe care il ocupa compania americana pe piata carnii de porc din tara noastra, informeaza Agroinfo.

In viitor, ne-am propus cresterea capacitatii de productie a fabricilor noastre si diversificarea gamei de produse. Aceasta crestere a capacitatii de productie este determinata de noile oportunitati de dezvoltare, care au aparut odata cu aprobarea Sistemului Canalizat de producere a carnii de porc in Romania, destinata pietei din Uniunea Europeana, a declarat Bogdan Mihail.

Domeniul principal de activitate al companiei Smithfield este cresterea porcinelor, productia de furaje, cumpararea si depozitarea cerealelor, firma fiind cel mai mare cumparator de cereale din Banat, cu peste 250.000 de tone de cereale achizitionate anual. Pana in prezent, investitiile Smithfield in Romania se ridica la 600 milioane de dolari, din care 500 milioane au fost investiti in divizia de ferme si 100 milioane dolari in unitatea de prelucrare.

Decizia initiala de a investi in agricultura romaneasca a fost influentata, pe de o parte, de traditia cresterii porcilor in partea de vest a tarii, si pe de alta parte, de potentialul agricol in privinta furnizarii de produse pe baza de cereale la nivel local, un necesar important in hrana animalelor, a precizat presedintele grupului.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...