Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Grupulul german nagel a cumparat 25 % din whiteland logistics

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, Nagel Group, companie germana specializata in servicii de logistica pentru produse alimentare la temperatura controlata a semnat un acord de achizitionare a 25% din actiunile companiei Whiteland Logistics.

Potrivit comunicatului emis de companie, Romania este una dintre pietele de interes pentru Nagel Group si reteaua sa, intrucat economia romaneasca, aflata in continua dezvoltare, necesita din ce in ce mai mult solutii personalizate in segmentul serviciilor logistice la temperatura controlata.

Cooperarea dintre Whiteland Logistics si Nagel Group va aduce servicii de depozitare a alimentelor sigure si la cel mai inalt grad de tehnologizare, precum si servicii de transport si distributie adresate producatorilor si comerciantilor romani si internationali, cu conexiuni catre clientii si retailerii din intreaga Europa.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...