Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Grupulul german nagel a cumparat 25 % din whiteland logistics

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, Nagel Group, companie germana specializata in servicii de logistica pentru produse alimentare la temperatura controlata a semnat un acord de achizitionare a 25% din actiunile companiei Whiteland Logistics.

Potrivit comunicatului emis de companie, Romania este una dintre pietele de interes pentru Nagel Group si reteaua sa, intrucat economia romaneasca, aflata in continua dezvoltare, necesita din ce in ce mai mult solutii personalizate in segmentul serviciilor logistice la temperatura controlata.

Cooperarea dintre Whiteland Logistics si Nagel Group va aduce servicii de depozitare a alimentelor sigure si la cel mai inalt grad de tehnologizare, precum si servicii de transport si distributie adresate producatorilor si comerciantilor romani si internationali, cu conexiuni catre clientii si retailerii din intreaga Europa.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...