Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Grupulul german nagel a cumparat 25 % din whiteland logistics

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, Nagel Group, companie germana specializata in servicii de logistica pentru produse alimentare la temperatura controlata a semnat un acord de achizitionare a 25% din actiunile companiei Whiteland Logistics.

Potrivit comunicatului emis de companie, Romania este una dintre pietele de interes pentru Nagel Group si reteaua sa, intrucat economia romaneasca, aflata in continua dezvoltare, necesita din ce in ce mai mult solutii personalizate in segmentul serviciilor logistice la temperatura controlata.

Cooperarea dintre Whiteland Logistics si Nagel Group va aduce servicii de depozitare a alimentelor sigure si la cel mai inalt grad de tehnologizare, precum si servicii de transport si distributie adresate producatorilor si comerciantilor romani si internationali, cu conexiuni catre clientii si retailerii din intreaga Europa.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...