Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul britanic cere adoptarea sistemului bunastarii animalelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui raport emis de Executivul de la Londra, fermierii trebuie platiti pentru ridicarea nivelului de bunastare a animalelor, printr-un sistem Seward-ship, destinat ridicarii standardelor de bunastare a animalelor prin recompense financiare oferite agricultorilor, se mentioneaza intr-un material publicat cotidianul Farmers.

Raportul Comisiei privind legatura dintre bunastarea animala si rezultatele economice propune identificarea factorilor economici ce pot sa contribuie direct la bunastarea animalelor de ferma. Presedinte al grupului asociatiilor de fermieri (FAWC), profesorul Wather Cristopher, a subliniat ca problemele din domeniul stiintei sunt la fel de complexe ca economia si problemele acesteia, iar deciziile politice privind bunastarea animalelor de ferma trebuie reconsiderate de catre factorii economici, sociali si cei ai tehnologiei.

Profesorul Cristopher mentioneaza totodata ca majoritatea fermierilor sunt interesati indeosebi de profitul obtinut si mai putin de bunastarea animalelor, fiind necesara impunerea clara, in viziunea acestora, a legaturii stranse intre rentabilitate si bunastare, prin introducerea obligatorie a asigurarii animalelor, a schemelor de exploatare agricola si a lectiilor oferite gratuit de reprezentantii agro-mediului. (TS)

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...