Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul canadian sprijină cu fonduri inovația în sectorul cărnii

Autor: Meat MIlkjoi, 27 martie, 2014

Pierre Lemieux , secretarul parlamentar al ministrului Agriculturii din Canada a anuntat saptamana trecuta o investitie de 5 milioane dolari pentru Maple Leaf Foods pentru a achiziționa și instala o noua tehnologie de procesare a cărnii, care va îmbunătăți eficiența de operare și de producție a companiei în timp ce vor asigura siguranța alimentară și vor sprijini inovarea de produs, informează site-ul pig333.

Maple Leaf Foods va achiziționa o tehnologie de procesare complet automatizata , care îmbunătățește în mod semnificativ siguranța alimentară și include caracteristici încorporate pentru a facilita trasabilitatea produsului. Sistemul se vrea , de asemenea, a îmbunătăți forma , textura , consistența și termenul de valabilitate al produselor din carne în timp ce conținutul de sodiu va fi redus. Această investiție strategică va spori competitivitatea sectorului cărnii și va crea oportunități pentru producătorii de carne de porc din Canada pentru anii care vor veni .

La finalizarea proiectului, unitatea de procesare din Hamilton aparținând companiei Maple Leaf va avea o capacitate de producere de 82 milioane kg de produse anual.

Programul AgriInnovation este o initiativa pe cinci ani cu un buget de 698 milioane dolari din cadrul politicii de creștere Forward 2. Programul oferă finanțare rambursabilă pentru agro- întreprinderi și cooperative pentru a facilita activitatea comercială, comercializarea și adoptarea unor produse agricole inovatoare, tehnologii , procese sau servicii.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...