Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul danez se gandeste sa renunte la taxele pe grasime si zahar

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Foodnavigator.com, guvernul danez se gandeste sa revina asupra deciziei sale de a impune o taxa pe produsele care contin grasimi saturate si de a abandona planurile de a introduce o asemenea taxa pe zahar.

Decizia vine in urma unei campanii a grupurilor si uniunilor comerciale care sustin ca taxa pe grasimi a determinat consumatorii sa treaca granitele si sa-si faca cumparaturile din tarile vecine care nu au astfel de taxe. Grupurile sustin ca acest lucru afecteaza profitabilitatea si locurile de munca din Danemarca.

Uniunea daneza HK Comert si Camera de Comert si Agricultura din Danemarca insista politicienii sa accepte oferta de a renegocia aceste taxe.HK s-a unit cu Uniunea Muncitorilor din industria alimentara si cu Camera de Comert daneza si au lansat o campanie nationala de informare cerand ca aceste taxe sa fie inlaturate.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...