Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul danez se gandeste sa renunte la taxele pe grasime si zahar

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Foodnavigator.com, guvernul danez se gandeste sa revina asupra deciziei sale de a impune o taxa pe produsele care contin grasimi saturate si de a abandona planurile de a introduce o asemenea taxa pe zahar.

Decizia vine in urma unei campanii a grupurilor si uniunilor comerciale care sustin ca taxa pe grasimi a determinat consumatorii sa treaca granitele si sa-si faca cumparaturile din tarile vecine care nu au astfel de taxe. Grupurile sustin ca acest lucru afecteaza profitabilitatea si locurile de munca din Danemarca.

Uniunea daneza HK Comert si Camera de Comert si Agricultura din Danemarca insista politicienii sa accepte oferta de a renegocia aceste taxe.HK s-a unit cu Uniunea Muncitorilor din industria alimentara si cu Camera de Comert daneza si au lansat o campanie nationala de informare cerand ca aceste taxe sa fie inlaturate.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...