Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul danez se gandeste sa renunte la taxele pe grasime si zahar

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Foodnavigator.com, guvernul danez se gandeste sa revina asupra deciziei sale de a impune o taxa pe produsele care contin grasimi saturate si de a abandona planurile de a introduce o asemenea taxa pe zahar.

Decizia vine in urma unei campanii a grupurilor si uniunilor comerciale care sustin ca taxa pe grasimi a determinat consumatorii sa treaca granitele si sa-si faca cumparaturile din tarile vecine care nu au astfel de taxe. Grupurile sustin ca acest lucru afecteaza profitabilitatea si locurile de munca din Danemarca.

Uniunea daneza HK Comert si Camera de Comert si Agricultura din Danemarca insista politicienii sa accepte oferta de a renegocia aceste taxe.HK s-a unit cu Uniunea Muncitorilor din industria alimentara si cu Camera de Comert daneza si au lansat o campanie nationala de informare cerand ca aceste taxe sa fie inlaturate.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...