Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul danez se gandeste sa renunte la taxele pe grasime si zahar

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Foodnavigator.com, guvernul danez se gandeste sa revina asupra deciziei sale de a impune o taxa pe produsele care contin grasimi saturate si de a abandona planurile de a introduce o asemenea taxa pe zahar.

Decizia vine in urma unei campanii a grupurilor si uniunilor comerciale care sustin ca taxa pe grasimi a determinat consumatorii sa treaca granitele si sa-si faca cumparaturile din tarile vecine care nu au astfel de taxe. Grupurile sustin ca acest lucru afecteaza profitabilitatea si locurile de munca din Danemarca.

Uniunea daneza HK Comert si Camera de Comert si Agricultura din Danemarca insista politicienii sa accepte oferta de a renegocia aceste taxe.HK s-a unit cu Uniunea Muncitorilor din industria alimentara si cu Camera de Comert daneza si au lansat o campanie nationala de informare cerand ca aceste taxe sa fie inlaturate.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...