Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul londonez preocupat de tehnica roboticii in industria carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Food & Drink Federation (FDF), impreuna cu British Automation & Robotic Association au devenit parteneri ai guvernului britanic in programul de implementare a tehnologiilor robotizate in industria de procesare a carnii din Marea Britanie.

Potrivit unei declaratii facuta de Terry Jones, oficial al FDF, programul se va intinde, in prima lui etapa, pe o perioada de 10 ani si are ca scop principal recuperarea decalajului urias dintre Regat si vestul Europei continentale, acolo unde Germania si Franta conduc detasat, din acest punct de vedere.

O alta tara care are un program similar este Suedia. Terry Jones a mai adaugat ca scaderea costurilor de productie este esentiala, la fel si marirea capacitatii de productie a procesatorilor britanici, acestea doua fiind conditii de baza pentru a se mentine in randul marilor jucatori ai industriei alimentare mondiale.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...