Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Guvernul londonez preocupat de tehnica roboticii in industria carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Food & Drink Federation (FDF), impreuna cu British Automation & Robotic Association au devenit parteneri ai guvernului britanic in programul de implementare a tehnologiilor robotizate in industria de procesare a carnii din Marea Britanie.

Potrivit unei declaratii facuta de Terry Jones, oficial al FDF, programul se va intinde, in prima lui etapa, pe o perioada de 10 ani si are ca scop principal recuperarea decalajului urias dintre Regat si vestul Europei continentale, acolo unde Germania si Franta conduc detasat, din acest punct de vedere.

O alta tara care are un program similar este Suedia. Terry Jones a mai adaugat ca scaderea costurilor de productie este esentiala, la fel si marirea capacitatii de productie a procesatorilor britanici, acestea doua fiind conditii de baza pentru a se mentine in randul marilor jucatori ai industriei alimentare mondiale.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...