Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Guvernul londonez preocupat de tehnica roboticii in industria carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Food & Drink Federation (FDF), impreuna cu British Automation & Robotic Association au devenit parteneri ai guvernului britanic in programul de implementare a tehnologiilor robotizate in industria de procesare a carnii din Marea Britanie.

Potrivit unei declaratii facuta de Terry Jones, oficial al FDF, programul se va intinde, in prima lui etapa, pe o perioada de 10 ani si are ca scop principal recuperarea decalajului urias dintre Regat si vestul Europei continentale, acolo unde Germania si Franta conduc detasat, din acest punct de vedere.

O alta tara care are un program similar este Suedia. Terry Jones a mai adaugat ca scaderea costurilor de productie este esentiala, la fel si marirea capacitatii de productie a procesatorilor britanici, acestea doua fiind conditii de baza pentru a se mentine in randul marilor jucatori ai industriei alimentare mondiale.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...