Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul reia programul de repopulare cu sturioni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Guvernul a decis, dupa o intrerupere de cativa ani, sa reia programul de repopulare a Dunarii cu sturioni. Conform revistei Capital, ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, s-a intalnit la Bucuresti cu presedintele Societatii Mondiale pentru Conservarea Sturionilor (World Sturgeon Conservation Society), Harald Rosenthal.

Potrivit comunicatului MADR, principala tema a discutiei a fost reprezentata de potentialul Romaniei in dezvoltarea programului de crestere a sturionilor si – implicit – programul de repopulare a Dunarii cu aceste specii valoroase, dar rare.

Ministrul Agriculturii a declarat, cu acest prilej, ca programul demarat in 2006 si intrerupt in anul 2010 va fi reluat anul acesta. Programul national de sustinere a Dunarii cu puiet de sturioni, provenind din specii amenintate, a inceput in anul 2006, sustinut de Ministerul Agriculturii si Ministerul Mediului si a avut drept scop refacerea populatiilor de sturioni salbatici din fluviu, populatii afectate grav de pescuitul excesiv, desfasurat in perioada 1990-2000. (TS)

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...