Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul reia programul de repopulare cu sturioni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Guvernul a decis, dupa o intrerupere de cativa ani, sa reia programul de repopulare a Dunarii cu sturioni. Conform revistei Capital, ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, s-a intalnit la Bucuresti cu presedintele Societatii Mondiale pentru Conservarea Sturionilor (World Sturgeon Conservation Society), Harald Rosenthal.

Potrivit comunicatului MADR, principala tema a discutiei a fost reprezentata de potentialul Romaniei in dezvoltarea programului de crestere a sturionilor si – implicit – programul de repopulare a Dunarii cu aceste specii valoroase, dar rare.

Ministrul Agriculturii a declarat, cu acest prilej, ca programul demarat in 2006 si intrerupt in anul 2010 va fi reluat anul acesta. Programul national de sustinere a Dunarii cu puiet de sturioni, provenind din specii amenintate, a inceput in anul 2006, sustinut de Ministerul Agriculturii si Ministerul Mediului si a avut drept scop refacerea populatiilor de sturioni salbatici din fluviu, populatii afectate grav de pescuitul excesiv, desfasurat in perioada 1990-2000. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...