Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul rus investeste in productia de carne de rata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, guvernul rus este gata sa investeasca, pentru prima data, in productia la scala larga a carnii de rata, pentru a creste competitivitatea industriei carnii de pasare nationala.

Banca rusa de stat a alocat 20 milioane dolari pentru a finanta constructia unei unitati de productie carne de rata, care va deveni operationala din 2013. Constructia este una dintre cele trei proiecte pentru industria carnii de pasare finantate de guvern, si care insumeaza 170 milioane de dolari.

Creditele vor fi folosite pentru crearea infrastructurii, constructia fabricii, echipamente, masinarii si transport. Unitatea va fi construita in regiunea Rostov, de catre firma Donstar, parte a celui mai mare procesator de carne decurcan din Rusia, Eurodon.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...