Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul rus investeste in productia de carne de rata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, guvernul rus este gata sa investeasca, pentru prima data, in productia la scala larga a carnii de rata, pentru a creste competitivitatea industriei carnii de pasare nationala.

Banca rusa de stat a alocat 20 milioane dolari pentru a finanta constructia unei unitati de productie carne de rata, care va deveni operationala din 2013. Constructia este una dintre cele trei proiecte pentru industria carnii de pasare finantate de guvern, si care insumeaza 170 milioane de dolari.

Creditele vor fi folosite pentru crearea infrastructurii, constructia fabricii, echipamente, masinarii si transport. Unitatea va fi construita in regiunea Rostov, de catre firma Donstar, parte a celui mai mare procesator de carne decurcan din Rusia, Eurodon.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...