Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul rus investeste in productia de carne de rata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, guvernul rus este gata sa investeasca, pentru prima data, in productia la scala larga a carnii de rata, pentru a creste competitivitatea industriei carnii de pasare nationala.

Banca rusa de stat a alocat 20 milioane dolari pentru a finanta constructia unei unitati de productie carne de rata, care va deveni operationala din 2013. Constructia este una dintre cele trei proiecte pentru industria carnii de pasare finantate de guvern, si care insumeaza 170 milioane de dolari.

Creditele vor fi folosite pentru crearea infrastructurii, constructia fabricii, echipamente, masinarii si transport. Unitatea va fi construita in regiunea Rostov, de catre firma Donstar, parte a celui mai mare procesator de carne decurcan din Rusia, Eurodon.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...