Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul rus investeste in productia de carne de rata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, guvernul rus este gata sa investeasca, pentru prima data, in productia la scala larga a carnii de rata, pentru a creste competitivitatea industriei carnii de pasare nationala.

Banca rusa de stat a alocat 20 milioane dolari pentru a finanta constructia unei unitati de productie carne de rata, care va deveni operationala din 2013. Constructia este una dintre cele trei proiecte pentru industria carnii de pasare finantate de guvern, si care insumeaza 170 milioane de dolari.

Creditele vor fi folosite pentru crearea infrastructurii, constructia fabricii, echipamente, masinarii si transport. Unitatea va fi construita in regiunea Rostov, de catre firma Donstar, parte a celui mai mare procesator de carne decurcan din Rusia, Eurodon.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...