Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Guvernul ucrainian reia importurile de porc din danemarca

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Executivul ucrainian a confirmat ca va permite importul de porci din Danemarca deoarece in aceasta tara nu sunt cazuri noi de gripa porcina.

„Importul se va realiza in concordanta cu reglementarile sanitar-veterinare ucrainiene” au precizat oficialii. Anterior, Ucraina renuntase la importul de porci din Danemarca si Lituania datorita cresterii incidentei cazurilor de gripa porcina.

Actualmente Danemarca ramane unul dintre cei mai mari exportatori de porci din lume. Cele mai importante piete pentru porcul danez sunt Japonia, Marea Britanie si Germania care insumeaza 70% din totalul exporturilor. Deasemenea, in 2008, a crescut si exportul in tarile din Europa Centrala si de Est. Numai in Polonia cantitatile au crescut de 2.5 ori ajungand la 83.5 milioane de tone.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...