Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul ucrainian reia importurile de porc din danemarca

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Executivul ucrainian a confirmat ca va permite importul de porci din Danemarca deoarece in aceasta tara nu sunt cazuri noi de gripa porcina.

„Importul se va realiza in concordanta cu reglementarile sanitar-veterinare ucrainiene” au precizat oficialii. Anterior, Ucraina renuntase la importul de porci din Danemarca si Lituania datorita cresterii incidentei cazurilor de gripa porcina.

Actualmente Danemarca ramane unul dintre cei mai mari exportatori de porci din lume. Cele mai importante piete pentru porcul danez sunt Japonia, Marea Britanie si Germania care insumeaza 70% din totalul exporturilor. Deasemenea, in 2008, a crescut si exportul in tarile din Europa Centrala si de Est. Numai in Polonia cantitatile au crescut de 2.5 ori ajungand la 83.5 milioane de tone.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...