Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul va aloca 420 mil. de euro pentru prefinantarea programelor agricole

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Executivul va aloca 420 de milioane de euro pentru prefinantarea programelor din agricultura, sub forma unui imprumut, a anuntat premierul Emil Boc.

„Am decis sprijinirea agriculturii cu 600 de milioane de lei pentru culturile de toamna. Am decis, de asemenea, sprijinirea cu 420 de milioane de euro a prefinantarii programelor din agricultura, sub forma de imprumut din Trezorerie”, a declarat Boc.

El a precizat ca banii alocati ca imprumut vor fi recuperati din fondurile alocate de Uniunea Europeana, asa cum a procedat Guvernul si in primavara.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...