Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul va aloca 420 mil. de euro pentru prefinantarea programelor agricole

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Executivul va aloca 420 de milioane de euro pentru prefinantarea programelor din agricultura, sub forma unui imprumut, a anuntat premierul Emil Boc.

„Am decis sprijinirea agriculturii cu 600 de milioane de lei pentru culturile de toamna. Am decis, de asemenea, sprijinirea cu 420 de milioane de euro a prefinantarii programelor din agricultura, sub forma de imprumut din Trezorerie”, a declarat Boc.

El a precizat ca banii alocati ca imprumut vor fi recuperati din fondurile alocate de Uniunea Europeana, asa cum a procedat Guvernul si in primavara.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...