Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul va aloca 420 mil. de euro pentru prefinantarea programelor agricole

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Executivul va aloca 420 de milioane de euro pentru prefinantarea programelor din agricultura, sub forma unui imprumut, a anuntat premierul Emil Boc.

„Am decis sprijinirea agriculturii cu 600 de milioane de lei pentru culturile de toamna. Am decis, de asemenea, sprijinirea cu 420 de milioane de euro a prefinantarii programelor din agricultura, sub forma de imprumut din Trezorerie”, a declarat Boc.

El a precizat ca banii alocati ca imprumut vor fi recuperati din fondurile alocate de Uniunea Europeana, asa cum a procedat Guvernul si in primavara.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...