Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul va aloca 420 mil. de euro pentru prefinantarea programelor agricole

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Executivul va aloca 420 de milioane de euro pentru prefinantarea programelor din agricultura, sub forma unui imprumut, a anuntat premierul Emil Boc.

„Am decis sprijinirea agriculturii cu 600 de milioane de lei pentru culturile de toamna. Am decis, de asemenea, sprijinirea cu 420 de milioane de euro a prefinantarii programelor din agricultura, sub forma de imprumut din Trezorerie”, a declarat Boc.

El a precizat ca banii alocati ca imprumut vor fi recuperati din fondurile alocate de Uniunea Europeana, asa cum a procedat Guvernul si in primavara.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...