Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Guvernul va garanta creditele angajate de crescatorii de porcine si pasari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorii de porcine si cei de pasari vor putea sa angajeze credite ce vor fi garantate de catre Guvern, intr-un cuantum total de 720 de milioane de lei, anunta MADR.

„Am aprobat doua acte normative de o importanta majora pentru doua sectoare capitale ale agriculturii, cel porcin si cel al cresterii pasarilor. Procedurile de sustinere sunt diferite fata de alte sectoare ale agriculturii, este data direct prin norme de bunastare fixate direct prin regulamente de catre Uniunea Europeana”, a precizat ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara.

Astfel, se instituie un fond de garantare de cate 360 de milioane de lei pentru fiecare din cele doua categorii de creascatori. „Am aprobat ca crescatorii sa poata beneficia de credite garantate de catre Fondul de Garantare pentru Mediul Rural cu adeverinte de la APIA si care pot beneficia de acesti bani acum si care sunt acoperite de la bugetul de stat in trimestrul IV al anului 2011”, a spus ministrul.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...