Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guvernul va garanta creditele angajate de crescatorii de porcine si pasari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorii de porcine si cei de pasari vor putea sa angajeze credite ce vor fi garantate de catre Guvern, intr-un cuantum total de 720 de milioane de lei, anunta MADR.

„Am aprobat doua acte normative de o importanta majora pentru doua sectoare capitale ale agriculturii, cel porcin si cel al cresterii pasarilor. Procedurile de sustinere sunt diferite fata de alte sectoare ale agriculturii, este data direct prin norme de bunastare fixate direct prin regulamente de catre Uniunea Europeana”, a precizat ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara.

Astfel, se instituie un fond de garantare de cate 360 de milioane de lei pentru fiecare din cele doua categorii de creascatori. „Am aprobat ca crescatorii sa poata beneficia de credite garantate de catre Fondul de Garantare pentru Mediul Rural cu adeverinte de la APIA si care pot beneficia de acesti bani acum si care sunt acoperite de la bugetul de stat in trimestrul IV al anului 2011”, a spus ministrul.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...